Salı, Mayıs 02, 2023

Ozonlabs Hexagon Moisturizing Milk

Bilirsiniz Ozonlabs'ı çok severim. Sahibesini de. Serüvenimi, süreçlerini detaylıca blogda bulabilirsiniz. 2019'dan bu yana. Maskeden serumlarına pek çok detay ve cilt yapımdaki etkilerini sizlerle paylaştım. Son dönemde hayat kaidesi,öğrenilmesi gereken yapılar ile biraz mola vermiştim ve sizlere enfes bir ürün anlatmaya geldim. Hazır mısınız? Başlayalım! Konuğumuz Ozonlabs Hexagon Moisturizing Milk...







Bu bir nemlendirici süt.Bu sütün içinde cildi güzelleştiren, cildi canlandıran bir ürün. Biliyoruz ki Ozonlabs ürünlerinde petrol türevleri,silikon,parfüm ve yumuşatıcılar yer almıyor. Bu tarz yapıların cildi zamanla yorduğunu ve temiz kozmetik kapsamında yer almadığını biliyoruz.

Hexagon günlük kullanım için uygundur. Gece gündüz kullanabilirsiniz. Temiz cilde yumuşak dokunuşlarla uygulayabilirsiniz. 

Hexagon'un içindeki detaylara bakalım şimdide:

1- Hyaluronik asit: Bilinen en popüler yapılardan biri. Pek çok kozmetik ürününde yer alıyor. Hyaluronik asit çok güçlü bir su tutucudur. Hyaluronik asit hem dermis hem de epidermiste yer alıyor. Cildi iyileştiren, cildi derinlemesine nemlendiren hedeflere sahip. Ben çok seviyorum çünkü stres, çevresel etmenler ve yanlış kullanımlar sonucunda cilt yapım gerçekten yıpranma halinde ve iyileştirmeye ihtiyacı var. Bu asit ayrıca kırışıklıkları azaltmak için dolgu maddesi olarak kullanılmakta.

2- Panthenol, Provitamin B5: Cilt bariyerini güçlendiren, cildi canlandıran, cilde yumuşaklık veren, ciltteki tahrişi onaran bir yapı. Ben çok severim. Zamanla cilde gerçekten şifa olan bir yapı. Pek çok şampuanda da yer alıyor.

3- Tocopheryl Acetate: E vitamini. Hem cilt hem de vücut sağlığı için oldukça önemli olan E vitamini,cilt tonunu düzenleyen,cildin bariyerini güçlendiren,ciltteki nemi koruyan,cildi yumuşatan,UV ışınlarının zararlarını azaltan bir vitamin. Pek çok şampuan ve kozmetik ürününde de yer alıyor.

4- Niasinamid : Anti enflamatuar bir vitamin. Sivilce ve akne konusunda uzman olan vitamin,cildi derinlemesine nemlendirme özelliği de vardır.Hassas cilttlerde oluşan tahriş ve irritasyon sorunlarına çözüm olmaya hedefli vitamin,antiaging özelliğe de sahip. Günlük olarak kullanılabilen vitamin pek çok serumda mevcut.

Haydi bakalım şimdide ambalaja bakalım: 






Hexagon, beyaz buz bir cama sahip.Gümüş bir kapağı var ve serumlardaki gibi pompalı. Az miktar cildinize yetiyor,sonrasında da sıkıca kapağını kapatıyoruz. Ambalaj cidden özel. 

Karma ciltli biri olarak temizleme köpüğü ile cildimi temizliyorum,daha sonrasında özellikle geceleri uyku öncesi kullanıyorum. Bilindiği üzere işimiz bilgisayarlarla ve çok yorgun oluyor cildim. Sabah uyandığımda gerginliği minimuma indirmem lazım ve cildimi daha canlı tutmam gerekiyor. Hexagon çok hafif,cildim hemen emilim sağlıyor. Sanki uyanınca o stresli cildim olmuyor. Stresli cilt güzel kavram oldu :) Yani diğer Ozonlabs ürünleri gibi bunun da serüveni var:=) 

Bu arada sabahları makyaj öncesi de kullanıyorum,unutmadan Ozonlabs'ın hedefinde fondöten,Bb kullanımı yok:) Yakında ben de kullanmayacağım :)



Sizlerin yorumları bekliyorum, çok önemli çünkü.

10 üzerinden 10 veriyorum

Kullanmaya devam mı?

Devam

Sevgiler

Kübra




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder