Pazartesi, Nisan 24, 2023

Dior Diorshow Waterproof Maskara

    










Selam! Nasılsınız ben geldim...
Dior gerçekten güzel bir marka. Yani biliyorum çıtası çok yüksek,fiyatları inanılmaz ama eğer bir tane almak istiyorsanız bir ürünü direkt alın derim. Highend markalar kapsamında hep birlikte biliyoruz.Yani dünyaca ünlü modeller,defileler,sanatçılar hep kullananlar. 


Markanın en çok farlarını,rimellerini ve pudralarını seviyorum. Marka bünyesinde harika parfümlerde var, harika kremler ve diğer detaylar da mevcut.Şimdi konuğumuza dönelim:  Dior Diorshow Waterproof Maskara  
Diorshow maskaranın enfes bir fırçası var. Bu fırça asla kirpikleri yormuyor,güzelce kavrıyor. XXL fırça denilerek adlandırılan fırça,gerçekten kirpikleri anlamlandırıyor. Rengini harika şekilde yansıtıyor. Takma kirpik etkisinde sloganıyla detaylandırılan maskara gerçekten güzel. Tek tek ayırdığını ve güzel hacim verdiğini de ilave edebilirim. 



Maskarayı spor öncesi de kullandım, yoğun yolculukta da kullandım. Asla da akmadı ve bulaşmadı. Suya dayanıklı maskarayı, çift fazlı bir temizleyici ile rahatlıkla çıkardım. Maskarayı, üç kat uyguladığınızda da sıkıntı olmuyor,ben bir de kıvırıcı ile uygulamayı seviyorum. 


Maskaranın enfes bir ambalajı var. Gerçekten aksesuar gibi. Kolaylıkla makyaj çantanıza veya kişisel çantanıza atabiliyorsunuz. 
Mavinin&lacivertin tonlarını seçin ve yazı sadece bir rimel&ruj ile kapatın. Nasıl öneri? Çok güzel.
Sevgiler
Kübra 









 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder