Pazartesi, Nisan 03, 2023

LYKD Extra Volume Maskara





Selam! Ben geldim yine:=) Sanırım blog yazan çok az kişi kaldık. Ben vazgeçmeyeceğim çünkü gerçekten güzel hız aldım ve sonunda okunuyor. Ne olursa olsun :) Karşınızda LYKD Extra Volume Maskara...

Şimdi siz bir rimelden ne bekliyorsunuz? Mesela ne olmalı? Nasıl bir şey olmalı? Ben en çok kirpiklerimi iyi uzatsın,hatta çoşup gözlüklerime çarpsın isterim. Ciddiyim. Bu da iyi uzatan ve oldukça hacim kazandıran,dolgun göstermeye hedefli bir maskara.

Şaşırıyorum çünkü LYKD maskaraları gerçekten iyi çıktı. Yani sporda da akmadı,bak helal olsun. Cardioda akmadı kanka :) Makyajlı gidiyorum bazen spora, ten makyajım olmuyor tek, cildim nefes alsın diye ama göz makyajım oluyor ve evet akmıyor.

Bunun haricinde bu maskarayı günlük de kullanabilirsiniz,özel günde de. Yani bir gece makyajında tek siyah mı siyah bir göz kalemine eşlik edebilir, kirpiklerinizi dipten uca doğru enfes şekilde boyayabilir. Rimel makyajda çok önemli. Farınıza veya kaleminize uyum sağlamalı,en iyi şekilde eşlik etmeli.  Ayrıca yazın isterseniz tek bunu sürerek bomba şekilde bakışlarınıza anlam katabilirsiniz. Ne güzel olur bir gece gezmesine,incecik bir elbiseye. 




Bu maskarada topaklanma yok, fırçası istediğim gibi. Çok sert değil ve en küçük kirpikleri de kavrayarak gerçekten hiç zorlanmadan uygulama yapılabiliyor. Ayrıca ambalajı olsun,kapanması olsun oldukça da güzel ve dayanıklı diyebilirim.

Ben sevdim. Böyle bir ortamda da fiyatı da iyi evet. 


10 üzerinden 10 da verdim

Sevgiler

Kübra.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder