Salı, Kasım 07, 2023

Therasilk Gold Cocoon





Selam! Uzun aradan sonra yeniden sizlerleyim. Neler yapıyorsunuz? Blogu yine ihmal ettim biliyorum. Ama emin olun kafamı tam anlamıyla toparlayıp yazmak istiyorum. Mesela size uzun süredir kullandığım bir detay ile geldim : Therasilk Gold Cocoon

Marka başarılı. O kadar diyim,senelerdir çekiyorum videoları ve detaylı şekilde anlatıyorum. Bu ürünü ise hep çok sevdim çünkü gerçekten iyi bir detay. Farklı bir detay. 

İpek kozaları, yüksek serisin içeren kozalar. Saf dokusu ile kolayca uygulanan kozalar bunlar.

Şimdi nasıl uygulanıyor onlara bakalım... 



Kutuyu açıyoruz kozalar çıkıyor. 40 derece civarında sıcak su hazırlıyoruz ve kozaları içine atıyoruz. Bir süre bekliyoruz...





Suda bekleyen kozaları parmaklarımıza takıyoruz ve daha sonrasında dairesel hareketler ile birlikte yüzümüze masaj yapıyoruz.

Ciltteki ölü hücreleri arındırmaya hedefli kozalar bunlar. Karma ciltli biri olarak özellikle burun ve çenede çok seviyorum bunu uygulamayı. Peeling etkisine sahip olan kozalar uygulama konusunda da çok kolay. 

Cildi uygulama sonra yumuşattığını diyebilirim, cilde ayrıca parlaklık vermeye hedefli kozalar ve kan dolaşımını da artırıyor bakın bunu net yazalım.



Kutunun içinden 10 tane çıkıyor. Kuruduktan sonra kozalar, iki üç kere daha kullanabilirsiniz aynı özellikler geçerli.

Sizlere ileriki zamanlarda yine bu tatlı ipek kozalarını anlatacağım.


Therasilk ürünlerini sizlere anlatmaya devam edeceğim.


Gününüz güzel gitsin...

Sevgiler

Kübra 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder