Perşembe, Eylül 08, 2016

Konuk Yazar Çalışması ! Aslolan Güzellik Anlatıyor: Redist Keratin Yağı

Merhaba arkadaşlar,Kübra'ya beni konuk yazar olarak davet ettiği için çok teşekkür ederim.Aranızda beni tanımayanlar varsa kısaca kendimden bahsedeyim. :) 2010 yılının sonlarında blog yazmaya başladım.Vişneli Hayat isimli bir bloğum vardı.Belki içinizde takip edenler vardır.Bazı sebeblerden dolayı bloğumu kapatarak 2012 yılının sonlarında tekrar Aslolan Güzellik isimli bloğumla sizlerle buluştum. :) O zaman dan bu zamana da bloğumda kozmetik ve makyaj üzerine yazılar paylaşıyorum. :)






  Ben sizlere redist markasına ait keratin yağından bahsedicem. Redist markasını ilk defa bu ürünle tanıdım.Bu ürünü kuaförümün önerisiyle aldım.İnce telli,çabuk yağlanan,birçok kez işleme maruz kalmış oldukça yıpranmış saçlarım var. :) Bu yağın içinde bulunan keratin saçlardaki bozulmuş olan keratin tabasını tekrardan onararak yıpranmış olan saçların kopma ve kırılmalarını önlüyor.Peki senin saçlarında bu vaadı yerine getirdimi derseniz,size evet diyebilirim. :) Ürünün üzerindeki kullanım şeklinde banyodan sonra nemli ya da kuru saça fındık büyüklüğünde ürün alarak saç uçlarına sürülmesi gerektiği yazıyordu.Ben uzun bir süre bu şekilde kullandım.Sadece nemliken  uçlarına sürüp öyle kurutuyordum.Fakat sonradan yakın bir arkadaşım kuruttuktan sonra da az bir miktarı şaç uçlarıma uygulamamı bu şekilde daha güzel sonuç alabiliceğimi söyledi.Gerçekten de bu şekilde kullandıktan sonra saçlarım hem daha canlı,parlak,yumuşacık ve sağlıklı görünmeye başladı.Saçlarımda açıcı işlemi olmasına rağmen uzun zamandır saç uçlarımda kırılma,kopma (hani derler ya tülü tülü ) olmadı. Ben çok memnun kaldım.Bu arada çokta güzel bir  cam ambalajı var.Cam içinde bulunan ürünler her zaman bana her zaman daha sağlıklı gelir. Bu nedenle ürünü daha çok sevmeme sebeb oldu. Fakat bir dezavantajı var ki son zamanlarda bitse artık dedirtti bana. Eğer ürün saç diplerinize gelirse çok çabuk yağlandırıyor.Bunun dışında hiçbir olumsuz yanını görmedim. Redist markasına ait birçok saç bakım ürünü var.Ben bir daha ki sefere argan yağını almayı düşünüyorum.Bu ürün içinde güzel yorumlar okudum. :) Yanlız size küçük bir tavsiyede bulunucam. Eğer redist markasına ait ürün almak istiyorsanız internette fiyatlarını mutlaka araştırın. Ben kuaförümden 45 tl ye almıştım.Aynı ürün internet sitelerinde 20-30 tl arası değişiyor. :)




    Dilerseniz bloğumda ki izleyiciler kısmından bloğuma abone olabilirsiniz. Aşağıya linkini bırakıcam.Ayrıca insatramdan takip etmek isterseniz Aslolan Güzellik kullanıcı adıyla beni takibe alabilirsiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Sevgiler...


1 yorum: