Pazar, Kasım 20, 2016

Bee Beauty Yaban İğdesi Serisi/ Konuk Yazar Çalışması !





Yeniden merhabalar...

Konuk Yazar çalışmalarıma yeniden devam ediyorum...

Bugün çok sevdiğim/ blogu dopdolu bir blogger sizlere konuk oluyor...

Sevda size çok sevilen Bee Beauty Yaban İğdesi ekibini anlattı... 

Bakalım neler yazmış :=)

Şimdiden sonsuz teşekkür ediyorum...

Sevda'nın blogu harika gidiyor muhakkak okuyun her gün yeniliyor...

Sevgiler 



Bee Beauty Yaban iğdeli yüz bakım serisi

Gratis mağazalarına geçtiğimiz aylarda içerik olarak muadili olmayan bir seri satılmaya başlandı. Bee Beauty Yaban iğdeli yüz bakım serisi. Bu seride Türkiye’de sıklıkla bulunan Yaban iğdesi özü kullanılıyor. Öncelikle bu serinin içeriği hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum. Sonrasında tüm seriyi sizlere deneyimlerimle birlikte tanıtıcam.

Yaban İğdesi Nedir?

Yabani iğde yağının egzama, yanık, dermatit, yara ve iltihapların tedavisinde yüzyıllardır kullanılıyor. Cilt üzerindeki iyileştirici gücünün, içeriğindeki omega 3,6,7,9, E, C, B, D vitamini, betakaroten, antioksidan ve karotenoid, folik asit gibi güçlü bileşenlerden sağladığı klinik araştırmalarda ispatlanmış.

Omega 7 cilt üzerindeki sarkma, tahriş, kuruluk, yaşa ve çevresel faktörlere bağlı deri esneklik kaybı ve kırışıklıklarla mücadelede en büyük yardımcı.

Bee Beauty Yaban İğdesi Cilt Bakım Serisi

Serinin en büyük özelliklerinden birisi, hem kadın hem erkekler için uygun olması. Bu sayede beyler cilt bakımlarını eşleriyle aynı ürünleri kullanarak yapabilirler.

Cilt lekeleri herkesin kabusu, ancak yaban iğdeli serinin süreklilikle kullanımıyla leke oluşumunun önüne geçilebiliyor. Doğal güneş koruması sayesinde cilt güneşin zararlı etkilerinden korunuyor.

Petrol ve türevleri, Parapen, Sülfat içermiyor. Hayvanlar üzerinde test edilmiyor.

Bee Beauty Yaban İğdesi Gündüz Kremi

Yapı olarak ince, tüm cilt tiplerine uygun. Kuru ciltleri nemlendirmesi güzel. Karma ciltlerin yağ dengesini sağlıyor ve makyajın tutunmasında yardımcı oluyor. Cilt üzerine uyguladığımda hemen bütünleşiyor yapışkan bir his veya yağlı bir his bırakmıyor.

Bee Beauty Yaban İğdesi Gece Kremi

Gündüz kremine göre biraz daha fazla yoğunlukta. Miktar olarak kullanırken fazla sürmemeye dikkat edin. Cildim sabah uyandığımda yumuşacık oluyor.

Bee Beauty Yaban İğdesi Göz Kremi

Göz kremi herkesin sorunu. Yapışkan his bırakmayan, nemlendirme etkisi güçlü bir krem arıyorsanız eğer sizin ihtiyacınızı karşılayacaktır. Günde 2 kez ancak uygulamayı unutmayın. Sabırla kullanımda cilt üzerinde iyileştirici etkisi olduğu söyleniyor. Henüz ancak bu etkiyi almaya başlamadım. Elbette senelerin verdiği morluk ve ince çizgileri 2 ay içerisinde silgi gibi silen bir krem asla yok, zaten hiçbir kremin de böyle bir iddiası olamaz.

Bee Beauty Yaban İğdesi Yüz temizleme köpüğü

En sevdiklerimden oldu bile bu yüz temizleme köpüğü. Akşamları makyajımı sildikten sonra, mutlaka köpük formda bir temizleyici ile cildimi tamamen temizliyorum. Gerginlik, tahriş veya kızarıklık yapmıyor. Aksine duru tertemiz bir cilt bırakıyor geride. Ardından uyguladığım nemlendiricilerim için tertemiz bir cilt beni bekliyor.

Bee Beauty Yaban İğdesi Temizleme amaçlı maske

Krem formda olan bu temizleme maskesi, yüze sürdükten sonra 10-15dk bekletiyorum. Sonrasında ılık su ile temizliyorum cildimden. Haftada 2 kez uygulama yapıyorum. Cildimi yumuşacık yapıyor, benim yanak bölgemde pullanma sıkıntım var ve bu minimum seviyeye indi bile. Krem formda olmasıyla da cildimi çizmiyor, kızarıklık veya gerginlik yapmıyor.

Bee Beauty Yaban İğdeli Cilt Bakım Ürünleri fiyatları

Yüz temizleme köpüğü 19.90TL
Gündüz Kremi 23.90TL
Gece Kremi 24.90TL
Temizleme amaçlı maske 26.90TL
Göz kremi 33.90TL

Fiyat olarak çok uygun, bir de çok sıklıkla %50 indirime giriyor bu seri yeni olduğundan dolayı. Sizlerde oldukça uygun fiyata Bee Beauty Yaban iğdeli yüz bakım serisi kullanabilirsiniz.




1 yorum:

  1. çok teşekkürler kübracım, çok sevdiğim bir seri umarım okuyup alanlar da memnun kalırlar
    sevgilerimle

    YanıtlaSil