Perşembe, Mayıs 04, 2017

Yeni Sezonun Tesettür Trendleri

Yeni Sezonun Tesettür Trendleri 
Tesettür modası söz konusu parçalar ister tunik olsun isterse de pardösü gibi tek parça giysiler, sadelik ve şıklığın ön plana çıktığı bir moda alanı olarak karşımıza çıkar. Tesettür modasında parçaların doğru ve uyumlu bir biçimde kombinlenmesi büyük bir önem taşımaktadır. 2017 tesettür modası parçaları kullanıcıların yaratıcılıklarını ve zevklerini gösterebilecekleri şık detaylar taşıyan ürünler barındırmaktadır. Kişi zevk ve ihtiyaçlarına göre kombinler oluşturabilecektir. 
Tesettürde Rahatlığa Ve Modellere Önem Verin
Tesettür modası söz konusu olduğunda kombinlenecek parçalar arasında çeşitli model ve renklerde pardösüler, uzun etekler, tek parça tesettür elbiseleri, her türlü yelek, farklı kesimlerde gömlekler, farklı desenlerle bezenmiş eşarplar, rahatlıklarıyla gönül çelen feraceler, çeşitli modellerde ve renklerde ceketler yer alır. 2017 yılında da bu parçalar oldukça sade ve şık detaylar ile bezeli olarak karşımıza çıkmaktadır. Tüm bu parçaların yanında çeşitli model ve detaylarda tunik kombinleri de her sene olduğu gibi bu sene de tesettür modasının gözdesi olmaya aday. '017 tesettür modasında revaçta olan renklerden biraz bahsetmemiz gerekir ise öncelikle yeşil bu sene egemenliğini sürmeye aday renk olarak karşımıza çıkıyor. Her türlü ayakkabı, çanta, ferace, pardesü, etek, elbise tunik ve yeleklerde yeşilin birçok tonu karşımıza çıkacak. Yeşilin yanında bu sene modasında mavi renk de revaç gören renkler arasında. Özellikle petrol mavisi ve türkuaz mavisi mavi tonlarında öne çıkan renkler olarak sayılabilir. Yeşil ve mavi renge ek olarak güneş sarısı da sezonun ön plandaki renklerinden. Tüm bu renklerin yanında canlı renkler de sezon trendleri arasında yer alabilir. Tesettür abiye modellerinde ise daha çok pastel tonlarında ürünler karşımıza çıkmaktadır.

2017 modasında da tesettür detayları oldukça göz doldurmaktadır ve hanımlarımızın beğenilerine sunulmuştur. Tesettür modasının en yeni sezon parçalarına, her yaşa ve her zevke hitap eden ürünlerine, her bedende sitemiz aracılığı ile tek bir tık kolaylığı ile ulaşabilirsiniz. Sitemiz size hak ettiğiniz kaliteyi en uygun fiyata sunmayı kendisine misyon edinmiştir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder