Salı, Haziran 20, 2017

Bitenler Hep Kardeşti 5


Bitenler yazısı ne kadar uzun süredir yazmıyorum ben.

O kadar yazacak şey var ama iki gündür tam kafamı toparlayamadım. Hata ki çok hata instagrama bağımlı oldum ben de.

Karşınızda 5 ürün.

Youtuber olsam çok daha fazla anlatırdım da açıkçası koptum gidiyorum ben.

İlki 

Garnier 3'ü 1 arada: Uzunca yazdığım için diyebileceğim tek şey var bir daha alırım. İçeriğinin çok sağlam olmadığını deseler de vaz geçmiyorum.

Acnecinamide Gel Cream: Lokal uygulamalar için harika bir ürün diyebilirim. Spot sivilceleriniz var ise direk üzerine sürün tamam. Cildinizi önce temizlediniz ve daha sonrasında sivilce üzerine uyguladınız, günde 2 defa. Oldukça başarılı bir ürün pek çok markette bulabilirsiniz. 







Mediwell Dudak Kremi: Mentollü olduğu için bir tık daha zor kullanımı olan ve bakım yapabilen bir dudak kremi. Ben sevdim diyebilirim içeriği çok sağlam olmasa da. Ruj uygulamadan önce muhakkak dudaklarınıza bakımı ihmal etmeyin. Etkinliğimde hediye edilmişti. Yeniden alır mıyım? Alırım belki.

İçeriği kötü olan ama kullanımından vazgeçilmeyen nadir ürünlerden biridir Vaseline Kakao Işıltısı: Özellikle peelingden sonra kollarıma çok iyi geliyor, harika da kokuyor ama işte. İçerik felaket be ya :))) 

Alırım almam diyemem...




Golden Rose'un pudrası. Pudra felaket görünüyor farkındayım ama son demlerinde bu hale getirdim :=))) 

Her BB krem sonrası, her fondöten sonrası, her kapatıcı sonrası bir pudra ile geçerim. Genellikle transparan pudradır. Pudra benim için vazgeçilmez bir ürün. Elimde en az 5 pudra vardır :=) 

Bunu alır mıyım ? Hayır almam ambalaj felaket :( Golden Rose'un rujlarda kalalım biz :P 

Durum bundan ibaret.

Çok olmuştu bitenler yazısı yazmayalı.


Blogdan vazgeçeni dövsünler.

İyi geceler



1 yorum: