Cumartesi, Ekim 05, 2019

Arcona Cranberry Gommage&Peeling


Herkese yeniden selamlar...

Uzun süre sonra yeniden sizlerleyim. Bu sefer bambaşka bir ürünle.

Instagram üzerinden takip edenler biliyor ki yazın canım kuzenlerim gelmişti. Sera'm giderken bana denemem için bir kaç ürününü bıraktı. Bunlardan biri bu ürün oldu ve sonunda sizlere yazıyorum.

Karşınızda Arcona Cranberry Gommage. Marka LosAngeles menşeili, yani ABD üretimi. Oldukça güzel bir ürün. 

Şimdi detaylıca inceleyelim:






Cranberry Gommage, kızılcık gomaj peelingi demek. Yani bu bir peeling yapan temizleyici. Ürünü ilk açtığınızda öyle sizi yoran bir koku ile karşılaşmıyorsunuz. Orjinal boyutu 100ml ve 48$. Biraz pahalı bir ürün. Ürün bir tüpün içinde ve grimsi bir rengi var. Tüp çok çok sağlam ama. 

Az miktarda alıyorsunuz, ıslak yüzünüze uyguluyorsunuz. Masaj yapıyorsunuz parmaklarınızla. Herhangi bir fırça ya da süngere gerek yok. 




Uyguladığınız zaman ürün bir süre sonra grimsi rengini kaybediyor ve böyle tuz gibi görüntü oluşuyor. Eğer cildiniz hassas ise belki bir tık fazla gelebilir tanecikleri. Ama ben böyle temizleyen,ölü cildi yok eden bir ikinci ürün görmedim! 


Tek kullanımınızda bile cildiniz nefes alıyor,saatlerce yağlanmıyor.Var olan yağı yok ettiğinde cildiniz yıpranmadan,kızarmadan,canınız fazla yanmadan tertemiz oluyor. En büyük problemim burnum benim, bazen fazla pudradan ya da kurumadan kurumalar yaşıyorum ve onları dahi yok etti. Normalde jel kullandığımda iki üç saat sonra sanki etkisi geçiyor ve yağlanma yaşıyordum. Ay o da yooook! :) 



Ufak ufak sivilcelerim vardı fazla çalışmadan son dönemde ve onlar da yok oldu. Özellikle yanaklarıma,burnuma ve çeneme yoğun olarak uyguluyorum. Daha sonrasında açık gözeneklerin sıkışması için iyi bir gül suyu ile yüzümü siliyorum. 30ML'lik bir üründe gözeneklerin küçüldüğünü yazamayabilirim ve tertemiz yaptığını diyebilirim. 


Ürün içinde zeolite ve yabanmersini mevcut. Zeolite ve yabanmersini diplerde yer alan kalıntıları ve pek çok problemi yüzüstüne çıkarıyor. Ürün ayrıca beyazlaştırma ve cilt tonunu düzenleme konusunda da hedefleri mevcut. Ben kendi deneyimlerimde bu konu hakkında çok bişey yazamayabilirim ayrıca not edelim :) 





İlerleyen günlerde yeniden yorumlayalım.

Keşke sürekli alabileceğimiz bir ürün olsaydı. 

Ürün için 2.postumu bekliyorum

10 üzerinden 10 verdim gitti

Sevgiler

Kübra 

1 yorum:

  1. Hmm değişik ama etkili bir ürünmüş, ilgimi çektiii!!! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil