Pazartesi, Ocak 20, 2020

Sabit Yazı 2: Lyn Skincare Face Cleansing Gel




Günaydın!

1 Ocak'tan selam olsun :) Nasıl geçti geceniz? Ben sıkılınca yorgundum da uyudum :) Sabah da kalktım sizlere yazılar hazırladım, iyi oldu :)

İlkiyle başlıyoruz :)

Karşınızda Lyn Skincare Face Cleansing Gel.  Defne suyu içeren yüz temizleme jeli. 


Ürün makyajı,kiri&yağı arındıran bir jeldir. Göz,ten ve dudak makyajında kullanılabilir. Detaylara bakalım :) 






1- Ürün şeffaf yapıda,rengi yok. Hafif bir kokusu var parfumden dolayı. Bir miktar alıyorsunuz,su ile karıştırıp masaj yaparak tüm yüzümüze uyguluyoruz.  Sıvıya yakın formda. Akıcı. Ben yumuşak fırçamda masaj yapıyorum. Çok seviyorum tüm bölgelere ulaşıyorum,sonrada duruluyorum. Ciltte herhangi bir gerginlik,kaşıntı,reaksiyon göstermiyor. Sonrasında tonik kullanabilirsiniz. Kurutmadı. Sivilce yapmadı. Günlük rutininizde yer alabilir. Karma cilde sahip biri olarak, cildimi güzelce temizledi,canlandırdı. Gün boyu oluşan yorgunluğu da aldı.  Göz makyajı için kullanmadım ama dudak makyajını da temizlemek için kullandım. Cildim gerilmedi, sonrasında yatarken nemlendirici sürdüm. 






2- Şimdi içeriğine bakalım :) Su içeriyor. İlk maddede su gözümüze çarpıyor. Disodyum kokoamphodiasetat bakım ürünlerinde yer alır. Sodyum sulfat yağ emici bir yapıdır. Tek başına zararlı değildir, pek çok kişi yanlış yönlendirme yapıyor.  Kokomidopropil betain, hindistan cevizi yağı ve dimetilamino propilaminden üretilen bir organik bileşimdir. Cildi yumuşatır. 

Cocoglucoside glikoz ve yağ asidinden üretilmiş formulasyondur. Hassas ciltleri kurutmadan temizler. 


Gliserin oleat, gliserin ve oleik asit birleşimidir. Bakım ürünlerinde yağ içindeki su emülsiyonlarının yapısıdır. Propilen glikol bitkisel gliserindir. Desil glikozit hassas ciltlere yönelik aktif maddedir. Saccharide Isomerate (Pentavitin) etkili bir nemlendiricidir. Şampuan ve cilt bakım ürünlerinde yer alır.Yan etkisi yoktur. Sodyum sitrat zararsız etken maddedir. Laurus Nobilis Leaf Water ,yani defne yaprağı suyu. Defne cilt bakımında kullanılan bir bitkidir. Yağı dengeleyen,lekelenmeyi önleyen,hücre yenileyen bir bitkidir. Lütfen peeling yazıma göz atın. Lactic Serum Proteinium Süt proteinidir. PEG-40 Hydrogenerated castor oil, cilt bakımında kullanılır.

Metilkloroizotiazolinon antibakteriyel etkilere sahip koruyucudur. 

Sitrik asit ise limon ve benzeri bitkilerde de yer alan cildi ölü hücrelerden arındıran,canlandıran asitlerden biridir. 

Ürün içinde paraben ve türevleri,alkol yok. 

Tüm içerikleri yazdım. Her türlü cilt tipine uygun bir ürün.  





3- Lyn, Bartın'da üretilen bir Türk markasıdır,marka ile detaylı bilgiyi sitelerinden alabilirsiniz ayrıca . Temizleme jelinin ambalajı tüp şeklinde. Ambalaj dizaynı da güzel. Beyaz, doğal. Kapağı da ayrıca  sağlam. 




Ben sevdim ürünü...


Siz nasıl buldunuz? 

Yorumlarınızı çok merak ediyorum.

Sevgiler

Kübra 


2 yorum:

  1. Jel temizleyiciler benim cildim için kışın çok uygun olmuyor. Bir de, SLS ile cildim hiç anlaşamıyor. Haklısın, "zararlı" değil; ama, tamamen köpürtme amajlı ucuz bir içerik ve cildi kurutuyor. Yani olmasa çok daha iyi olur. Olunca da öldürmez tabii :) Çok öperim Kübiş'im, güle güle kullan!

    YanıtlaSil