Salı, Ocak 14, 2020

Lyn Refreshing Tonic




Herkese yeniden selamlar :)

Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Yeniyıl yeniyıl dedik ayın ortasına bile geldik :) 

Blogum için verimli bir dönem oluyor ama değil mi ? :)

Hatırlarsınız sizlere LYN markasını tanıştırmıştım. Daha sonrasında temizleme jelini anlatmıştım. 

Bu sefer ise karşınızda Lyn Refreshing Tonic :) 

Yani canlandırma toniği :) Cildi temizleyen, canlandıran bir tonik...





Öncelikle içeriğine bakalım :) 

Aqua su ilk sırada yer alıyor. Glycerin mum yapımında kullanılan bir maddedir. Cildi nemlendiren lekelere karşı etkili bir yapıdır. Polysorbate 20, temizlik ve kişisel bakım ürünlerinde yer alır. Sodium Benzoate, koruyucu bir maddedir. Laurus Nobilis Leaf Water, Lyn markasının temelinde yer alan defne suyudur. Defne hakkında detaylı bilgiyi sizlere yazmıştım. Cildi tedavi eden,lekelenmeyi önleyen bir bitkidir defne. Yeniler canlandırır. Citric acid, turunçgillerin doğal yapısında vardır.Ölü hücrelerden arındırır,cildi canlandırır. Finale parfümü bıraktım. Keşke tonik içinde parfüm olmasaydı. Kokusu güzel bu arada toniğin. Paraben yok, türevleri yok. Çok ağır içeriği yok. Dermatolojik testler yapılmış,alkol yok. 






Şimdi deneyimlerime gelelim. Tonik her türlü cilde uyan bir ürün. Kuru ciltli annem de denedi,ben de denedim , makyajımı bu ürünle sildiğimde cildimi güzelce temizledi.  Kullandıktan sonra cildinizde gerginlik yaşamıyorusnuz. Tek başına kullanabilirsiniz. Ten makyajını sildi,attı. Disk pamuklardan iki üç kere kullanıp tüm cildi arındırın.  Göz makyajında denemedim.  Ayrıca makyaj yapmadığım günde de fazla sebumu aldı, kurutmadan temizledi, yakmadı,kızarma olmadı, reaksiyon göstermedi. Sivilce vs olduğunda yakmadı,problem yapmadı. Karma ciltli biri olarak, siyah nokta oluşumu oldukça önemli. Yağı yok edince gözenekler temizlenince siyah nokta da olmuyor. Sonrasında bir şey kullanmadım,cildim yumuşak kaldı. Etkisi çabuk geçmiyor. Cilt çabuk yağlanmıyor. 

 Boğan bir kokusu yok. Cildiniz yağdan kirden arınınca sağlıklı,canlı bir görüntüye de sahip oluyor. 

Bir de günlük bakım sonrasında,yatmadan önce kullandım. Kalıntıları yok etti,attı gitti.Tertemiz bir yüzüm oldu. Nemlendirmesini sevdim, yer yer boynuma da sürdüm.  Gece boyu cildimi korudu, sabah canlı bir ciltle uyandım. Sabah bakımım çok daha iyi oldu. Bence yazın daha çok işime yarayacak. Yazın cildimde yağlanma daha çok olabiliyor. 

 Fotografta çok yansıtamasam da tonik hafif sarımsı bir renkte. Veee en sevdiğim yere geliyoruz. Lyn markası ürünleri Made In Turkey, Bartın tesisinde üretiliyor. Ürünü açtıktan 12 ay içinde tüketmeniz gerekiyor. 

Toniğin ambalajı güzel,şişesi güzel dizayn edilmiş. Kapağı sağlam. Kolayca kapanıyor. Şişenin arkasında üretim ve son tüketim tarihi yer alıyor.







Ve Lyn'in bendeki son ürününü de yazmış bulunuyorum. Diğer ürünlerin de yazılarını okumanızı isterim :) 


Toniğe 10 üzerinden 8.5 veriyorum...


Bir şans verin bence

Lyn ürünlerine online ve eczanelerden ulaşabilirsiniz



Sevgiler

Kübra 
:) 

3 yorum:

  1. Ben denemeliyim bu ürünü 😍
    Bu aralar tonik ürünlerine sardım gerçi yaz kış yüz spreyi olarak da günde 1-2 kere kullanıyorum. Yüzü germedi demişsin bu oldukça hoşuma gitti

    YanıtlaSil
  2. Muhtemelen defneden kaynaklanan ağır bitkisel kokuyu bastırmak için parfüm eklemişler; ama, keşke kendi kokusu kalsaymış. Listenin bu kadar üst sırasında parfüm beni artık tedirgin ediyor (bakınız son alerji olayım). Ben de tonikleri pamukla değil de, elimle yüzüme tamponlayarak uygulamayı seviyorum. Bir de öyle denemeni isterim :) Güle güle kullan hepsini Kübiş, markayla tanışmamıza da vesile oldun, harika oldu! Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle de kullanayım canım çok sağol :) o alerjin kötüydü de iyiki geçti gitti canım

      Sil