Cuma, Şubat 14, 2020

Ozonlabs Probiyotik Yüz Temizleme Köpüğü



3 Haziran 2019

Günaydın. Nasılsınız?   Karşınızda Ozonlabs Purifying Facial Cleansing Foam,yani Arındırıcı Yüz Temizleme Köpüğü.


Karma cilt için ürün bulmak oldukça zordur. Bunu daha önceki yazılarımda da bahsetmiştim. Yüzünüzdeki sebum dengesini sağlamak için kullandığınız ürünler,yanaklarınızı ya da alnınızı kurutabilir. Bunu deneyimlediğimden yazıyorum. Öyleki yer yer yanağım kuruduğundan dökülüyor bile. 


Ozonlabs yüz temizleme köpüğünün önce detaylarına bakalım. Ürün probiyotik bir bariyer. Spesifik olarak cilt kızarıklıkları, hassas cilde sahip olanlar,rosa hastalarına çok iyi geliyor bu bariyer. İçeriğinde allantoin,panthenol ve ginseng var. Allantoin doğal bir yapı, doğada bulunuyor. Bu yapı nemlendirme özelliğine sahip. Panthenol  ise cilt tedavisinde kullanılıyor. Tahriş,pişik,cilt enfeksiyonlarına çok iyi geldiği biliniyor. Çatlakları onarıyor. İzlere yönelik ise hücre oluşumunu destekliyor. Ginseng ise yine yıllık bir bitki. Cilt sağlığı için oldukça yararlı olduğu pek çok merciide mevcut. 




Ürün içinde cilde negatif etki sağlayacak herhangi bir madde yok. Ambalaj üzerinde de yazılı: SLES,alcohol, paraben free. Yani SLES,alkol ve paraben yok. İçeriği oldukça temiz. Bu da ürüne büyük bir artı katıyor. 



Ürün üzerinde yine pek çok dilde ürünün açıklaması mevcut. Şişeyi açtığınızda pompalı bir yapı olduğunu görüyorsunuz ki bu benim en sevdiğim ambalaj özelliği.




Ürün 150 ml. Türk menşeili. Nasıl mutlu oluyorum bilemezsiniz böyle temiz içerikli ürünlerin Türk markası olduğu için. Ayrıca az miktar yettiği için uzun süre kullanacağım gibi görünüyor. Ambalajı bitse bile atmak istemiyorum :) 




Ürün köpük formunda. İstediğiniz miktarda alıp uyguluyorsunuz. Yine maddeler halinde sıralayalım...

1- Ürünü ıslak cildinize uyguluyorsunuz. Masaj yaparak yediriyorsunuz. Daha sonrasında duruluyorsunuz. 

2- Ciltteki fazla yağı alıp götürüyor ve cildiniz dupduru görünüyor. Makyaj kalıntısını bile yok ediyor. Tam günlük temizleyici. 

3- Yüzünüzü temizlemekle kalmıyor bir de nemlendiriyor. Cildiniz ürün uygulaması sonrasında ne yanıyor ne de geriliyor. En sevdiğim özelliklerinden biri bu gerginliğin olmaması. 

4- Cildim canlı görünüyor ürün uygulamasından sonra. Hatta yüzeysel ölü hücreleri de yok ediyor. Gözeneklerdeki kir arındığından,siyah nokta oluşumunu engelliyor. 

5- Ürünü parmaklarımla uyguluyorum ben.Herhangi bir fırça,ped kullanmıyorum. Duruladıktan sonra kağıt havlu kullanıyorum. Kağıt havlu kullanın :) 

Bu ürünle ilgili instagramda video da çekmiştim. Bir de bittiği zaman yazarım yeniden. 

Hatırlarsınız Ozonlabs'ın maskesinin ilk bölümünü yazmıştım. Tekrar okumak isterseniz eğer buyrun . O ürün gibi bu ürünü de kullanmaya devam edeceğim. Bundan sonra ne maskeden ne de bu temizleyiciden vazgeçmeyeceğim.



Ürün detayları için Balasu Hanım'a çok teşekkür ederim.

Markanın başka bir yazısı için Başak'ın bloga da uğrayın. Yazısı olabilecek en iyi yazılardan biriydi. 

Puanlama yapmaya çalışsam 10 üzerinden 10 veriyorum. Galiba bu puanı çok nadir veriyorum.

Çok teşekkürler

Sevgiler

Kübra






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder