Perşembe, Mayıs 21, 2020

Dieci 10 Two Phase Conditioner Kuru ve Yıpranmış Saçlar için Fön Suyu-1










Herkese selam...

Yine farklı bir ürünle karşınızdayım... Dieci 10 Two Phase Conditioner Kuru ve Yıpranmış Saçlar için Fön Suyu... 

Böyle bir ürüne ihtiyacım vardı. Cosmetica indiriminde gezinirken spreyler ile birlikte bunu da aldım. Kuru,yıpranmış saçlara yönelik. Hiç böyle bir ürün denememiştim. Saç ürünlerine taktım son dönemde. Maskeler aldım,denedim,sizlere yazdım. Serumlar deniyorum,sizle paylaşıyorum. Saçlarım iyice uzadı bu süreçte. Biliyorsunuz kına uyguladığım için aylardır saçlarımın kuruluğu ile uğraşıyorum,öyleki maske,serum,şampuanı değiştirdim.  Bununla beraber fönün kalıcılığının artırılmasında yardımcı.  Hani çok fön çektiren ya da düzleştirici kullanan biri değilim ama zararın minimuma inmesi için edindim. Fön saçlarımda elektriklenmeyi maksimum yapıyor, çatallanıyor,uçları kırılıyor . 


Ürün pembemsi bir renkte ve plastik şişeye sahip. Uygularken ıslak saça veya nemli saça 15 cm uzaktan sıkıyorsunuz sonra fön makinesiyle veya düzleştirici ile şekil veriyorsunuz ,video da çektim size...



İlk olarak diyebilirim ki elektriklenmeyi çok azaltıyor, diken diken görüntü olmuyor. Saçlarınızı koruyor. Kokusu hafif,çok ağır değil. Köpürmüyor, saçlar kolaylıkla emiyor. Saçlarınız suyun sayesinde daha kolay şekilleniyor. Normalde saçlarımda fön çok durmuyor,bir kaç saat içinde bozulma görebiliyordum,bu su ile bir tık daha uzun kalabiliyor. Ayrıca saçlarımı düzleştirdiğimde çatallanma ve elektriklenme çok oluyordu,yine çatallanma ve elektriklenme azaldı.. İçeriğinde ayrıca keratin var.   İki üç kullanımda bunları yazabiliyorum. Tabiki çok daha detaylı yorumu uzun kullanımda yapabiliriz. Ürün bitiminde yeniden yazalım ..






İçerik fena değil,paraben ve türevleri yok. SLS,SLES yok. Alkolün türevleri az. Parfüm olmasa daha çok sevinirdim belki... Siz içeriği nasıl buldunuz? 








Ürün normal sprey başlıklı bir likit,su. Fıs fıs sıkıyorsunuz. Saçları ağırlaştırmıyor. İstediğiniz gibi fön makinesini kullanıyorsunuz... Ürün 75 ml. Açıldığından itibaren 12 ay kullanım süresi var,  Az miktar size yetiyor,bu yüzden uzun gideceğe benzer. Saçlarınızı yıkadığınızda temizleniyor,kalıntı bırakmıyor... 

İlk post bu şekilde olsun...

Siz bu tarz ürünleri denediniz mi?



Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler

Kübra 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder