Perşembe, Temmuz 09, 2020

Temmuz Ayı Oriflame Alışverişim :)





Herkese yeniden selam nasılsınız? Artık tamamen unuttum Ankara'yı sanki :( Özledim ama biliyor musunuz? Yazlık yer burası ama ne bileyim :( Blogumu en çok özledim :) Neyse :)  Temmuz ayında Oriflame'den aldıklarımı paylaşmaya geldi sıra :)  Bu ay da çok güzel şeyler aldım... Markayı geç keşfettim ama çok mutluyum...






1- The One Colour Unlimited Lipstick Super Matte: Bu ruju daha önce denemiştim. Bendeki Nocturnal Red rengi. Çok güzel bir mat ruj. Öyle ağır değil, dudak çizgilerinize dolacak halde değil. Tek göz kalemi ve kırmızı ruj tamam :)  Renk skalası geniş serinin. Ambalajı güzelce kitleniyor. Bence bir şans verin.

2- Soothing Hand Cream With Arnica Oil: Arnika yağlı el kremi bu. Arnika yağı nemlendiren,koruyan,rahatlatan bir yağ. Açıkçası çok merak ederek aldım. Tek de yazmak istiyorum. Yumuşatması,nemlendirmesi çok güzel. Sürekli ellerini yıkayan, klavye kullanan, detaylıca temizlik yapanlar bayılacaktır. Ambalajı ise çok başarılı. Bence bir şans verin, Oriflame Temmuz Katalogunda mevcut, çok seveceksiniz. 

3- The One Colour Stylist Ultimate Lustrous Lipstick : Benim için Oriflame bünyesindeki en güzel ruj serisi. Serideki tüm renkler enfes. Yapısı,duruşu, dokusu,yumuşaklığı ile gerçekten çok özel. Duruşu doğal. Bu Apricot Peach rengi. Özellikle beyaz tenliler çok sevecektir. Altına balm kullanmaya gerek yok, çizgilerinize yumuşaklığı sayesinde dolmaz... 

4- Oriflame Fairness Essentials Mask&Scrub : Çok merak ettiğim ürünlerden biri daha, Oriflame Katalogunda  mevcut  :) Hem maske hem scrub. Görünce denemek istedim. Takip edenler bilir ki maske ve scrublara karşı zaafım var. Yüzünüze uyguluyorsunuz,bekletip 10 dakika sonra duruluyorsunuz. Her cilt tipi kullanabiliyor. İçeriği iyi. Deneyimlerimi ayrıca da yazacağım. 



Sizler bu ay neler aldınız? Aldıklarımı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler

Kübra

:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder