Çarşamba, Ağustos 19, 2020

Oriflame The One Lash Extension




Herkese selam... Bu sefer Oriflame The One Lash Extension Mascara ile burdayım :) 

Bu aralar oldukça aktifim blogum konusunda ve bu beni mutlu kılıyor. Konumuza dönersek eğer Oriflame ile nasıl tanıştığımı sizlerle paylaşmıştım.  Markanın skalası çok geniş. Cilt ürünlerinden,vücut ürünlerine,parfümlerden losyonlara oldukça sevimli,şık ambalajlarıyla bizlerle buluşuyor. Arkadaşımın kolonyasını çok merak etmiştim, ambalajı,kokusu çok iyiydi, satın almıştım daha sonra üye olarak Oriflame'den alışveriş yapmaya başlamıştım. İlk siparişimi tekrardan okuyabilirsiniz Devamında çok severek seçtiğim duş jelini ve kolonyayı size yazmıştım. Hepsini okumanızı isterim. Ambalajları dahil çok hoş . 





Agustos ayı için çok hoş şeyler seçtim ve aldım. Size hepsini yazacağım teker teker,sizleri güzel ürünler ile tanıştıracağım . Yorumlarınızı da postun altına yazın :=) İlk olarak bu maskara ile başlayalım. Simsiyah ambalajı,üzerindeki metalik yazısı ile çok şık.Ayrıca çok güzel şekilde kitlenmesi ile gönülleri fethediyor diyebilirim.  Böylece makyaj çantanızda açılmıyor, kurumuyor,yapısı bozulmuyor, zarar görmüyor. Kolayca açılıyor,kolayca kitleniyor. Oriflame The One Lash Extension,uzatma hedefi olan bir maskara. Extension uzantı demek. Fırçasına baktığımızda yumuşak,hafif ve sıkıntı vermeyen bir maskara. Fırçasının yapısı güzelce kıvırabilmenizi de sağlıyor. Gözlerinizin aksesuarı kirpiklerdir. Kirpiklerinizi güzelce boyayan,hacim katan,tek tek ayırıp uzatan bir maskara her zaman tercihiniz olur. Bu maskara da hafif, uygulandıktan sonra kolayca kuruyan, kirpikleri tek tek ayırıp uzatan bir maskara ayrıca. 

Ben iki kat uygulama seviyorum. İki katta uyguladığımda, topaklanma,akma yaşamıyorum. Uzatma konusunda orta şeker diyebilirim ama bana yetiyor. Hacim konusunda ise iyi sayılabilecek bir yapıya sahip. Günlük kullanıma oldukça uygun. Yaz aylarında makyaj yapmak gerektiğinde bu maskarayı ve tek eyelinerı tercih edebilirsiniz. 






Oriflame'de avantajlar çok. Her ay indirimler de çok iyi oluyor. Rengarenk kataloglarla birlikte ürünlerin detayları yer alıyor.  Ben haftalarca ayın katalogunu inceliyorum,notlar alıyorum,istediklerimi inceliyorum. Ürünler çok başarılı. Renkli kozmetik ile başlayın mesela,benim için bir kolonyasını deneyin  :) Daha sonra bu maskarayı alın. Çok seveceğinizi düşünüyorum bu ürünü.  Haydi siz de oriflame üyesi olun. Daha sonra beğendiklerinizi yazın,beraber beğendiğiniz ürünler hakkında uzun uzun konuşalım 

:) 

Teşekkür ederim

Sevgiler

Kübra 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder