Perşembe, Ekim 15, 2020

NewWell Derma Eyeshadow Palette 18...


Herkese selamlar...Nasılsınız? Artık serin hava iyice yerini aldığına göre hırkalar,hafif montlar çıksın...Bununla beraber renkli kozmetikte ise koyu renkler, açık tonların yerini alıyor elbette :) Bugünkü konuğumuz ise bünyesinde harika renkleri barındıran bir palet :  NewWell Derma Eyeshadow Palette 18...

Markanın size daha önce aydınlatıcısını,bir adet paletini,rimelini anlatmıştım. Bence son dönemin en başarılı,yükselen markalarından biri, reklamları olsun,kapsamı olsun çok iyi. Gerçekten tebrik ediyorum ayrıca. Özellikle rimellere göz atın derim en başta.

Harika bir palet anlatmaya geldim sizlere... Farlar,gözlerimizi vurgulamak,daha güzel göstermek, canlı göstermek için varlar. Hani çok renkli kozmetik yazmıyorum ama blogda pek çok yazısını bulabilirsiniz. Gerçekten her rengi ile çok başarılı bir palet. Palet bana geleli yaklaşık 3 hafta oldu ama bir fırsatını bulamamıştım. Sonunda sizlerle buluşturdum. Tam 18 ton var palette. Galiba bu en büyük paleti. Diğer kahve tonlarındaki paletini de sizlere anlatmıştım. Ben her ikisini de çok sevdim...


Beyaz krem,kırmızı,mavi,yeşil, pembe, kahve tonları... Aradığınız açık ve koyu tonlarının bir araya getirilmiş olması çok güzel. İster tek kullanın,isterseniz iki rengi karıştırıp kullanın. 




Palet her zamanki gibi kendinden mıknatıslı. Böylece istediğiniz gibi bozulmadan kullanabiliyorsunuz.Kapatın, makyaj çantanıza koyun. Bozulmadan,kapandığı için zarar görmeden kalacaktır. Farlar yumuşacık,istediğiniz gibi dağıtıyorsunuz. Kalıcılığı ve parlak tonların pigmentasyonu oldukça iyi. Bir far bazı ile daha da artacaktır kalıcılığı. 

Ayrıca Newwell paletlerin kendinden aynalı olmasını da ayrıca seviyorum ben. Hem başka yerlerde işime yarıyor hem de çok güzel . İstediğiniz zaman farı düzeltirsiniz, istediğiniz yerde yeniden sürersiniz. Kahve tonlarına ayrı bayıldıum,beni bilen bilir, çok severim kahveleri,kahve tonlarından vazgeçmeyin dostlar .

 Önce en açık kahveyi sonra crease bölgesine koyuyu ve hepsini karıştır gitsin :) Beyaz tonları ile kremi ayrıca tek kullanırsın,üstüne de siyah kalem veya dipliner ile yine çok güzel olur. Pembe farı çok güzel keza. Hafif sürersiniz, yine kalem kullanabilirsiniz. 









Sizler paleti nasıl buldunuz?

Renkler sizce nasıl?




Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler

Kübra 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder