Çarşamba, Ekim 28, 2020

Oriflame Discover Costa Rican Explorer duş jeli

 Selam! Balıkesir'de son gecemde sizlere güzel bir ürün anlatmaya geldim: Oriflame Discover Costa Rican Explorer duş jeli.

Oriflame'e üye olmak o kadar kolay ki. Size demiştim markayı nasıl keşfettiğimi. Daha sonrasında aldıklarımı detaylıca anlatmıştım. Bu ayda ise duş jeli almaya devam ettim. Duş jellerini oldum olası çok severim. Öyleki her katalogda başka bir duş almak istiyorum açıkçası. Oriflame'de çok fazla çeşitli duş jelleri mevcut. Meyve kokulu, baharat kokulu...Büyük şişelerde,küçük şişelerde...  




Discover Costa Rican Explorer,katalogda dikkatimi çekmişti. Kocaman şişesiyle,750 ml gramajıyla çok uzun gideceğini düşündüm ve hemen aldım. Az miktar da bana yetiyor,banyo lifine döküyorum. Costa Rican Explorer, Costa Rikan'ın yemyeşil ormanlarını, eğlenceli hayvanlarını ve çiçekleri hatırlatıyor. Benim gibi doğayı çok seviyorsanız gerçekten size göre. Ambalaj bandı ise çok özel. Papagan bir köprü üzerinde dururken,yemyeşil doğa sizi karşılıyor,çiçeklerle. Kokusu harika. 




Üründen az miktar banyo lifine döküyorum ve masaj yaparak uyguluyorum. Cildimi yıpratmıyor,keskin bir kokusu yok,kızartmıyor,herhangi bir reaksiyon göstermiyor. Daha sonrasında cildim de kurumuyor. Tertemiz olup kirden arınıyor. Ekstradan herhangi bir temizleyici kullanmıyorum. Normalde sırtım alabildiğine yağlıdır. Nemli bir his bırakıyor,zarar vermeden temizliyor. Bu ürün haricinde günlük rutinimi uyguluyorum. 

Kapağına gelirsek, istediğiniz miktarı aldıktan sonra kolayca kitlenebilen bir ambalaja sahip. Güzel bir kapağı var,fazla darbede dahil hiç bir sıkıntı olmadı. Sızıntı vs de olmuyor. Birikinti de olmuyor. Ambalaj oldukça güzel bir de geri dönüşümlü.

Kasım ayı Oriflame Katalog 'u yine çok başarılı. Bakalım neler keşfedeceğiz.

Haydi Oriflame 'e üye olun birlikte keşfedelim...




Durum bu...

Severek kullanmaya devam ediyorum

Sevgiler

Kübra 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder