Cumartesi, Kasım 28, 2020

Cocodays Gündüz Serumu -2

Selam! Yazıları güncellemeye devam! Cocodays Gündüz Serumu bugünkü konuğumuz.

Cocodays, özünde ozonlandırılmış hindistan cevizi yağlı bir serum, sizlere Ocak ayında anlatmıştım detaylıca. İçinde ozonized olive oil& ozonlandırılmış zeytinyağı,cocos nucifera flower oil&hindistan cevizi yağı, butyrospermum parkii butter&shea butter,rosa damascene flower oil&gül yağı mevcut. Bu bir gündüz serumu. Gündüz,istediğiniz bir saatte bunu kullanabilirsiniz. Önce cildimizi probiyotik köpükle temizliyoruz,daha sonrasında temiz cildimize yeterli miktarda alıyoruz uyguluyoruz. Haftada 2-3 kere bentonit maske yapıyoruz, cildi derinlemesine temizliyoruz.  Altınoluk'ta bunu sabah cildimi temizledikten sonra sürdüm. Karma ciltli biri olarak cildime dokunmadı,hiç bir şekilde sivilce çıkarmadı. 

Cocodays ile spirulina maskesi yapmıştık. Bu maskeyi okuyalım. Maske,lekelerle savaşan,cildi besleyen ve koruyan bir maske. Spirulina çok farklı bir maske. Çok detaylıca incelemeniz gereken bir maske.

Cocodays antibakteriyel özelliğe sahip. Cildiniz ışıl ışıl görünmesini istiyorsanız,pürüzsüz bir cilt için ayrıca bingo direkt deneyin! Ciltte lekelenmeyi önleyen,akne oluşumunu önleyen, akne tedavisinde kullandığımız bir ürün. Ciltte kolojen desteği sağlayan (ki bana direkt yetiyor) tek başına da cildimi nemlendiren bir ürün.  Deniz sonrası,havuz sonrası da cildinizi detaylıca nemlendirmek için kullanabilirsiniz. Cocodays'i yaz için çok seveceğinizi düşünüyorum.


Ozonlabs bünyesinde yer alan Super Paket içinde Cocodays mevcut. Bu paket ile ilgili detaylıca blog yazısı da yazmıştım ve video çekmiştim sizlere. Super paketi akneye yakın ciltler kullanabiliyor. Ayrıca Ozonlabs bünyesinde tek olarak da satılıyor.

Siz nasıl buldunuz?

Siz denediniz mi?

Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder