Cumartesi, Aralık 12, 2020

Oriflame Eclat Amour EDT




Herkese selamlar! Nasılsınız? Yılın son dönemine geldiğimize göre yeni yıl hediyelerini seçmeye başlayalım. Size harika bir öneri ile geldim. Oriflame Eclat Amour EDT... 

Oriflame ile kolonya sayesinde tanışmıştım. O bitti. Gül sulu kolonya da o kadar güzel ki anlatamam.  Hatırlarsınız. Zaten kolonya sevdam ne olacak bilmem :) Daha sonrasında üye olmuştum,her ay saatlerce incelerim ve pek çok alışverişimi sizlerle paylaştım. Siz Oriflame'den bir şeyler aldınız mı hiç ? Markayı biliyor musunuz mesela? Neler önerirsiniz merak ediyorum.  Yazdan beri pek çok yazım mevcut blogda lütfen okuyun. 

Oriflame katalogları her ay değişiyor. Her ay belirli indirimler mevcut oluyor. Ben en çok parfüm,kolonya ve banyo ürünlerini seviyorum. Banyo ürünlerinde,duş jellerinin boyutu kocaman. Uzun süre gidiyor her biri. Aralık katalogunda o kadar güzeldi ki her şey, indirimler o kadar iyiydi ki. Rujlarını ayrı seviyorum. Hem indirimde çok iyiler,hem de renkleri çok başarılı. Parfümleri yazmaya başladım. Markanın parfümleri ve onların şişeleri çok güzel. İndirimde setler de oluyor,bence muhakkak deneyin  


Temsilcimden bir set parfüm aldım. O set içinde bu parfüm vardı. Eclat Amour EDT, beyaz menekşe,beyaz süsen ve sedir ağacı mevcut. Çok hoş bir koku. Baharın girişi sanki. Çok severim baharları. Çünkü kalemime sarılırım. Dua ederek içimdeki her şeyi yazarım, dua ederek her şeyimi anlatırım. Çiçekler insanı mutlu kılar. Bu yüzden bu parfüm beni çok sevindirdi. Mutlu kıldı. Temiz cildinize iki kere fıslatın tamam. Biraz kalıcılığı az olabilir ama gün içinde 2-3 kere yeniliyorum, tamam. 

Eclat 50 ml. Uzun süre gideceğe benzer. Şişesini çok beğendim. Kapağı da ayrı güzel. Açıkçası bittiğinde saklamak istiyorum, zaten parfüm şişelerini atasım gelmiyor. 


Siz nasıl buldunuz bu parfümü?

Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler

Kübra 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder