Cumartesi, Aralık 19, 2020

Carmelos Keratin Therapy Onarıcı Saç Maskesi -1



Günaydın! Carmelos Keratin Therapy Onarıcı Saç Maskesi ile karşınızdayım.

Lerzan'ın sponsorlarından biri Carmelos'tu. Teşekkür ederiz emeklerine.

Çok severim saç maskelerini. Her dönem eksik etmem. Bu ürüne dönersek eğer, önce saçlarımızı temizliyoruz, maske üzerinde markanın şampuanı öneriliyor. Daha sonra saçlarımızdaki fazla suyu alıyoruz. Saçlarımız nemli kalsın yeterli. Ben ince bir saç tarağı alıyorum. Belirli miktar alıyorum daha sonrasında uyguluyorum, yavaş yavaş tarayarak saç diplerime kadar ulaşıyorum. 




Maskenin oldukça yoğun bir yapısı var. Bu yüzden az miktar size yeter. 20-30 dakika bekletiyoruz. 

Daha sonrasında saçlarımızı yıkıyoruz, masaj yaparak durulayın diyebilirim, sonrasında şampuan kullanmıyoruz. Saç maskesi ayrıca saç kremi olarak da destek sağlıyor,bunu da not düşelim. Ekstradan başka bir ürüne ihtiyacınız olmuyor.




Maskeden fayda sağlamak için haftada 2-3 kere uyguluyoruz. Annem ile uygulamayı çok seviyorum. Saçlarımda iki yıl boyunca kına yaktığım için ciddi bir yıpranma vardı. Daha sonra yağ bakımı yaptım ve boyattım. Ancak hiç mennun kalmadım. Saçlarım daha çok yıprandı açıkçası. Bu yüzden saç maskelerine, özellikle keratin bakımı yapan maske ve şampuanlara ihtiyacım var. 





İçeriğine baktığımızda hidrolize kolajen, jojoba yağı,argan yağı, keratin gibi etken maddeleri görüyoruz. Kolajenin saç,tırnak ve beden sağlığı için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Son dönemde çeşitli kolojen desteklerini okuyoruz. Kolajen desteği yaşlanmayı önleyen, hücreleri yenileyen, cilde bakım yapan, saçları güçlendiren mükemmel bir destek.Daha genç görünmek için,daha sağlıklı bir yaşam için kolajeni eksik etmeyin.

Jojoba yağı saçları yumuşatan,nemlendiren,bakım yapan,elektriklenmeyi önleyen bir yağ. Benim gibi sürekli düzleştirici kullanan, fön çektiren bireyler çok sevecektir. Saçlar fazla ısıdan yıpranabiliyor, kırılabiliyor. Bunlara karşı koruma sağlayan bir yağ.

Argan yağı ise bambaşka. Boyalı saçlarınız varsa,boyanın saçta kalma süresini uzatan bir yağ. Saçların gürleşmesine destek olan, saçları koruyan,nemlendiren,saç köklerindeki kurumayı önleyen harika bir yağ. Argan yağını senelerdir kullanıyorum. Özellikle uzun saçlarınız varsa argan yağını sürün ve bekletin. Daha sonra durulayın,ilk etkisi bile kolayca taranan saçlar. Ayrıca saçlara uyguladığınızda zamanla daha kolay şekil alan saçlarınız olacaktır. 

Finalde ise keratine gelelim... Kükürt içeren bir proteindir. Keratin desteğiyle saç tellerini onararak, saçlardaki hasarlı bölgeleri tamir eder. Keratin eksikliği ile saçlarda dökülme de olabilir. Yine destekle birlikte dökülmeler azalır,saçlar korunur. Saç köklerini güçlendirme ve yeni saç oluşumunda da oldukça yardımcıdır. 


Diğer yapıları da görüyoruz. 

İçeriği oldukça mantıklı. Saçlara destek olan yağlar, keratin proteini, saçları kurtarmaya,canlandırmaya yarayan yapılardır. Maskenin ilk izlenimi saçların daha yumuşattığı ve kolayca taranan saçlar. Çok zor taranan saçlara sahip biri olarak saçlarımı yormadan tarıyorum bu maske sonrasında, saçlarımı mis gibi istediğim şekilde tarıyorum. Isı desteğine ihtiyacım olduğu zaman daha az saçları zedeledğini de gördüm. Bir sıkıntı da olmadı. Saç uçları daha az kırıldı diyebilirim. 

Diğer etkiler için sürece ihtiyacımız var tabiki. Bu yüzden 2.bir post hazırlayacağım sizlere. Ürün 500 ml. Ambalajı çok güzel bence. 



Siz içeriği nasıl buldunuz?

Saç maskelerini tanıyor musunuz?

Bu maskeyi almak ister misiniz



Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler

Kübra



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder