Cuma, Aralık 11, 2020

DrXdion Lavantalı Sabun

Selam!

Oldukça zor yıl olmaya devam ediyor. Benim için daha da zor. Bu yüzden daha fazla yazı yazmak istiyorum. Lerzan'ın sponsorlarından biri olan Drxdion Lavantalı Sabun ile karşınızdayım. Lerzan'a yine teşekkür edelim, çünkü cidden marka çok iyi. Daha önce yazılarımı da detaylıca okumanızı ve siteyi incelemenizi istiyorum. 

Oldum olası bayılırım lavantaya... Nemlendirir,dindirir.Mutlu eder. Açıkçası cildi nemlendirirken,gerginliği yok eder. Ayrıca lavantayı koyun su içine,mis gibi kokar. 

Cildinizi temizler, durular, akne ve fazla yağı alır götürür. Yeni akne oluşumunu engeller. Cildi canlandırır,cilde bakım yapar.

Drxdion ürünleri gerçekten çok başarılı. Doğal ve dermokozmetik boyutunda olduğundan marka, gönül rahatlığıyla devam.

Bu sabun da oldukça başarılı bir sabun. Sabunun yapısı doğal olduğundan diğer sabunlardan farklı bir görüntüye sahip. Keçi sütlü,zeytinyağlı,katkısı olmayan bir lavanta sabunu.Zeytinyağının bakımı,zeytinyağının desteği,keçi sütünün nemlendirmesi çok mantıklı.  Yapısı yoğun. Lifinizi alın, uygulayın, banyoda çok daha mantıklı diyebilirim. Kiri,yağı alıp götürüyor,hücreleri de yeniliyor tamam. Yeni akneniz var ise yavaş yavaş sönmeye başlayacaktır. Yüzünüzü tamamen temizleyerek, başka bir extradan ürüne de ihtiyacınız olmaz. 


Ben ayrıca lavantalı sabunu, saçlarımda da kullanıyorum. Saçları tertemiz yapar. Yağlanmayı düzenlediği için zarar vermeden uygulama sıkıntı olmuyor. Sonrasında bir şey kullanmıyorum... 

İçeriğinde zararlı hiç bir madde yok. SLS,SLES,paraben vs.

Yumuşacık bir beden için bence deneyin.

Siz lavantayı biliyor musunuz?

Teşekkürler Lerzan

Teşekkürler Drxdion


#lerzankaradanli23Nisan



Sevgiler

Kübra 




 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder