Cuma, Aralık 11, 2020

Drxdion Softening Body Lotion Yumuşatıcı Vücut Losyonu




Drxdion Softening Body Lotion Yumuşatıcı Vücut Losyonu ile devam ediyoruz...

Öncelikle Lerzan'a teşekkür edelim...

Şimdi, bu öyle basit bir vücut losyonu değil,cildi yenileyen bir ürün

İçeriği güzel bir losyon... 

Nemlendiriyor, böylece vücuttaki elastikiyetlik kaybı önleniyor... 


Daha sonrasında selülitler gideriliyor... Masaj yaparak uyguladığımız için hücreleri canlandırır ve yavaş yavaş var olan çatlaklıklar yok olmaya başlar... Sporla ve bu ürünle kullanmak çok iyi olacaktır. 


Koenzim Q10 çok farklı bir yapı çok. Kırışıklıkları önleyen,var olan yapıyı koruyan, cildi güçlendiren bir yapı. Ayrıca ürün içinde cildi koruyan,canlandıran kolojen, oldukça nem tutan ve başarılı hyaluronik asit,at kestanesi ekstraktı ve aynı sefa çiçeği mevcut. 

Ben karma ciltliyim, özellikle dirseklerim,topuklarım, omuzlarım çok kurur. Bununla beraber sırtım sivilcelenir. Ancak banyo sonrası uyguladığımda asla sivilce de olmadı.

Hyaluronik asit, suyu ciddi şekilde tutan kuvvetli bir asittir. Nemlendiren, cildi kurumayı önleyen çok güçlü asittir. Nemlendirilince cilt hiç bir şekilde kırışmaz, kasılmaz. Kasılmayınca ciltte herhangi bir negatif durum ortaya çıkmaz. Cilt pürüzsüzleşir,sivilce izleri yok olur. Lekelenme azalır...Çok severim bu asidi, çünkü her tarz cilde uyar...

 

At kestanesi ise hücreleri yenileyen bir yapıdır, spor sonrası sürdüğümde gerginliği de alıyor tamam.


 Kolajen ise her vücutta var olan ama zamanla azalan bir yapıdır. Dış destek almak gerekir. Bu yüzden kolajen destekli ürünler cilt için çok faydalıdır. 

Ürün çok yoğun yapıda. 

Pompalı bir ambalajı olduğundan az miktarda alıyoruz ve uyguluyoruz.

Pompalı şişesi sayesinde müsrifliğe son...

Şişe kolayca kitlendiğinden dolayı sıkıntı yapmıyor,sızıntı yapmıyor. Cilt kolayca emdiğinden asla ve asla kaşıntı, reaksiyon yapmıyor. 

Ürünü açtığımızdan itibaren 6 aylık süre içinde kullanıyoruz. 

Özellikle diz ve dirsekte, muhakkak deneyin derim. En kısa sürede olumlu sonuç alabilrsiniz. Ben özellikle dizlerimdeki kurumaya kullanıyorum edindiğimden beri...




Siz biliyor muydunuz bu ürünleri?

Nasıl buldunuz?

Sevdiniz mi içeriği?

Bu tarz losyonları biliyor muydunuz?



Yorumlarınızı merak ediyorum

Sevgiler

Kübra 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder