Cumartesi, Aralık 12, 2020

3nforme Yosun Özlü Kil Maskesi



Herkese selam! Yazdıkça kafam dağılıyor,bana çok iyi geliyor gerçekten,sizlere anlatacağım konu çok.Klavyem bozulmasın yeter. Karşınızda 3nforme Yosun Özlü Kil Maskesi... Sanırım ilk defa yosun maskesi yazıyorum. 

Blogumu takip edenler bilir ben çok severim cilt maskelerini... Öyleki yeni markalarda denemek çok daha iyi oluyor. Öğrenmek her daim güzeldir :=) Sizlere daha önce volkanik maske yazmıştım, farklı kil maskesi yazmıştım. Blogda gezerek bulabilirsiniz.Bu sefer konumuz yosun maskesi. 

Yine takip eden bilir ki cildim karma. Bu yüzden cildimi duru görmek çok isterim. Siyah nokta yaşayabiliyorum,bu konuda çok takığım! Larcencielblog duy sesimi :P Öyleki minik bir siyah nokta göreyim,onu direkt çıkarmak istiyorum. Sonrasında gül suyu süreyim ki bir daha oluşmasın :) Keza yer yer sivilcelenme yaşıyorum, sanırım bendeki strese dayalı. Sebum dengesi sağlanmalı, cildim duru görünmeli. Üründen yeteri miktarda alıyorum, daha sonra yüzüme sürüyorum ince bir tabaka halinde, 10-15 dakika bekliyorum. Zaten maske kuruyor, kuruduğunu gördüğümde bol su ile duruluyorum. 





Yosun antioksidan etkiye sahiptir. Hatta çok çeşitli tarifler de mevcut.Kil ile birleşince güzel bir maske olmuş.Bu maskenin hedefi cildi derinlemesine temizlemek,arındırmak, ayrıca ölü hücreleri yok etmek ve gözenekleri açarak,cildin hafiflemesini sağlamak.Öncelikle diyeyim bu maskenin cildiniz için bir zararı yok. Cildi canlandırır, soluk cildin canlı görünmesini sağlar.Ürünü özellikle yağlı ve karma ciltlerin çok seveceğini düşünüyorum açıkçası. Kil ve yosun birleşimi sayesinde cildiniz daha kolayca temizlenecek ve canlanacaktır. Yosun antioksidan etkiye sahipken, cildi temizlerken; kil cildin renk tonunun düzenlemesini sağlar,akne ve ciltteki sorunları yok etmeye çalışır.

 Maske sonrası cildinizin nefes aldığını hissediyorsunuz. Az gerilebiliyor ama etkisi gidiyor bir süre sonra. İnce bir tabaka sürün ve bekleyin,sonrasında bol su ile yıkayın.Çok seviyorum uygulayıp banyoya girmeyi... Yağdan,kirden arınan cildinize daha sonrasında nemlendirici sürebilirsiniz. Yağlı ve karma ciltler çok sevecektir. Kuru ciltlerde de çok sorun olacağını düşünmüyorum. Kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu,ilk etkilerini yazıyorum. Mesela iki gün önce aktif sivilcem vardı,sönmeye başladığını gözlemledim. 

Maskeyi haftada 3 defa uygulamak size yetecektir. Sonrasında günlük rutininize devam edersiniz. Yine cildinizi bir jel ile temizler ve nemlendirirsiniz. Maske sebum dengesi sağlandığı için,günlük rutininize uyar, ciltteki yağlı görünüm azalır, duru,canlı bir cilt olur. Cildinizde aktif sivilce varsa sönecektir. Zaten hep derim cilt tipinizi belirlediyseniz, kendinize uygun uygulamalarla birlikte cilt güzelleşecektir . İçindeki var olan aktiflerle sanki cildiniz beyazlayacaktır keza. Böyle bir hedefi de var. 



Ürün bir kavanoz içinde ve tam 150 ml. Oldukça yoğun bir yapısı var, az miktar size yetiyor. Spatula da kullanabilirsiniz ayrıca. Kokusu biraz farklı gelebiliyor ilk olarak ama alışıyorsunuz. Tüm yüzüme uyguluyorum, biraz yüzünüzde karıncalanma yaşabilirsiniz bunu da yazalım hemen. Kuruduktan sonra bol su ile yıkayın, durulaması biraz zor olabilir. Duş başlığı daha çok işinize yarayacaktır. Kavanoz ambalajı güzel sayılabilir bir ambalaj. İçeriği de sizle paylaşıyorum. Yorum sizin :=) 



Siz nasıl buldunuz?

Yosun maskesini biliyor muydunuz?

Detayları nasıl buldunuz?

Denemek ister misiniz?




Sevgiler

Kübra 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder