Pazar, Aralık 20, 2020

Oriflame Festive Wonderland Elma Şekeri Kokulu Banyo Köpüğü


Herkese selamlar!

Nasılsınız? Bu sefer konuğumuz Oriflame Festive Wonderland Elma Şekeri Kokulu Banyo Köpüğü...

Oriflame'e üye olduğumdan beri pek çok şey aldım. Bir de hoşgeldiniz programı mevcut.  Her ay aldım :=) İndirimlere dayanamıyorum, her ay kataloglar çok zengin, muhakkak hitap eden bir şeyler bulabiliyorsunuz. Zaten sürekli kullandığım kozmetik ürünlerini Oriflame ürünlerinden seçmek de oldukça mantıklı oluyor. Ama sanırım en çok banyo ürünü aldım. Çok seviyorum duş jellerini,blogumu okuyanlar da bilir. Rengarenk sabunlar, çok başarılı duş jelleri mutlu eder beni. Gün aşırı banyo yapan biri olarak, özellikle duş jelleri temizlik açısından benim için hem kolay,hem sevimli. İnsan mutlu oluyor gerçekten. 




Festive Wonderland benim çocukluğumu hatırlattı. Bayılırdım elma şekerine. Bir kere de param yoktu alamamıştım, yanımda bir teyze dayanamamış bana da almıştı. O gün bugün ara ara alırım kendime,kuzenime vs. Elma şekeri kokusunu görünce hemen aldım. Eski günlerime götürdü beni. 



Ürün 300 ml. Gün aşırı duş alan biri olarak bana yeteceğe benzer sanırım 2-3 ay. Oriflame'in daha önce 750ml'lik duş jellerini bitirmiştim. Altınoluk'ta başladım kullanmaya vay arkadaş bitirdim geçen hafta. Koca ürünü.  Bu ürün de öyle keyifli bir ürün az miktar alıyorsunuz lifinize, daha sonrasında yuvarlak hareketlerle birlikte cildinize uyguluyorsunuz. Güzelce temizlerken,mis gibi kokusu mutlu ediyor insanı. 


Siz nasıl buldunuz ambalajı veya ürünü? Oriflame'de ayrıca kargo takibini istediğiniz gibi kolayca yapabiliyorsunuz. 

Bence deneyin

Sevgiler

:)

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder