Perşembe, Aralık 03, 2020

Quesera katran şampuan




Herkese selam... Güne güzel bir şampuan ile başlıyoruz. 

Bugün Quesera katran şampuan ile başlıyorum güne... Katran çok faydalıdır saçlar için...

Quesera handmade kozmetiktir. Yerli üretimdir. Lisansları sitesinde mevcut. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi laboratuarlarından analiz edildikten ve onaydan sonra üretilmiştir. Sitede pek çok ürünü mevcut. Organiktir ürünler, sabunlardan şampuana ve saç kremine bakabilirsiniz.Hepsi doğal içeriktir. Hiç bir zararı yoktur. Ürünün detaylara bakalım...

Çam ve ardıç katranı antiseptik özelliğe sahip olduğundan ve phytokeratin yapısıyla saçları nemlendirir, saçları derinlemesine sağlar ve saçlardaki problemlere karşı savaşır. 

İçeriğindeki ekstaktlarla ve e vitaminle birlikte saçlar beslenir, saçlara hacim katar,saçlar daha canlı ve parlak görünür. 

Ayrıca yapısındaki panthenol ile saçlarda nem uzun süre muhafaza olunur ve saç telleri daha güçlü ve kalın hale gelir.

Katranın faydası çoktur. Saçlarda kepeklenmeyi önler. Saç kırılmalarını önler. Saçları güçlü hale getirir. Koparak dökülmelerden uzak tutar. 

Katran antiseptik olduğundan, saç dökülmelerinde saç kıran, kaşıntı ve olabilecek sivilcelere karşı savaşır. Tüm saç tiplerinde kullanabilirsiniz. Benim erkek arkadaşım kullandı ve çok sevdi. Alpay'ın saçları oldukça yağlıydı ve yağlanmayı da azalttı. Bakım yaptı,sıkıntı olmadı. Saçlarını kökten uca temizlediğinden problemi olmadı. Kolayca saçlarını taradı ve şekillendirdi. Derinlemesine temizledi, kepek sorunu vs olmadı.  Oldukça başarılı bir şampuan bu. Her saç tipine uyacağından herkes tarafından sevileceğini düşünüyoruz. 


Doğal ve organik olduğundan temiz kozmetik severler çok mutlu olacaktır. Temiz kozmetiği erkek arkadaşım çok sevdiği için o kullandı







 

Siz nasıl buldunuz?

Quesera' nın sitesine tıklayarak ulaşabilirsiniz, sipariş verebilir ve detaylara bakabilirsiniz. 

İyi günler


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder