Pazartesi, Ocak 11, 2021

Oriflame Discover California Beach


Merhaba! Napıyosunuz bakalım? Ne var ne çok? Size yaz mevsimini anımsatan güzel bir duş jeli anlatmaya geldim: Oriflame Discover California Beach

Daha önce Oriflame ile nasıl tanıştığımı,süreci sizlere anlatmıştım. Oriflame'e üye oldum şans eseri ve gerçekten mantıklıymış bu üyelik. Özellikle aylardaki indirimler,rengarenk kataloglarla çok mutlu ediyor beni.  Kolonyayla başlayan serüvenimiz Oriflame kataloglarındaki cezbedici indirimler, mutlu eden parfümler, duş jelleri ve detaylıca öğrenmeye başladığım ten ürünleriyle devam ediyor. Rujları ise anlatıyorum ve paylaşıyorum size yer yer. Ne kadar güzel hepsi. Hepsi benim favorim açıkçası. 

California Beach, içeriğindeki tropikal ve beyaz çiçekler birleşimiyle,yazı hiç unutturmayan tatlı mı tatlı bir duş jeli. California sahili de çok merak ettirdi yalnız. İlk olarak mango kokusu geliyor burnunuza,daha sonra da beyaz sabun. Beyaz sabun da saflığı anlatıyor. Çok güzel bence. Annem de çok sever beyaz sabunu. Çamaşırlarda kullanır. Oriflame'in çok sevdim duş jellerini ayrıca, çünkü cilde zarar filan vermiyor. Asla çizmeden, incitmeden,irrite etmeden life ekliyorum ve masaj yaparak uyguluyorum. Sıcak su ile kokusu yayılıyor ve çok seviyorsunuz.

Ambalaj bomba. En sevdiğim şey markada ambalaj. Bayılıyorum cidden. Bu sefer yazı hatırlatan mavi bir şişe, oldukça mutlu eden ve denizleri,meyveleri anlatan,hatırlatan bir bant ve açıklamaları. Ne kadar güzel ki kışın ortasındayız ve yazı hatırlıyoruz. Çok mutlu oluyoruz, hayallerden uzak da kalmıyoruz.  


Siz biliyor muydunuz bu ürünü? Diğer duş jellerini? Ocak katalogu nda çok güzel şeyler var bu arada, bu ürünü hemen kapın. 



Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler

Kübra


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder