Salı, Ocak 05, 2021

Siberian Wellness Hemp Lip Balm


Herkese selam! İlk konuğumuz Siberian Wellness Hemp Lip Balm! Sevgili Başak yeni yıl hediyesi olarak bizlere almış gerçekten çok sevindim. Seviyorum bilmediğim ürünleri denemeyi...Sonuç mu şaşırtıcı derecede başarılı bir ürün. Bir balmın içeriği de bu kadar iyi olur. Çünkü alkol yok,paraben yok ve türevleri yok. Bitkisel bir içeriği, onun harici asitler ve detaylar mevcut. 

Şimdi, önce  bitkisel içeriğe bakalım çünkü içeriği çok güzel bir balm bu! 


Kenevir ve bisabolol yağı içerdiğinden bahsetmiş marka ilk olarak. Kenevir yağı,kuru ve çatlayan dudaklara koruma yapan,içeriğinde A,B1,B2,B6,C ve E vitamini içerir. Bu yağı sizlere uzun uzun bir serumu anlatırken bahsetmiştim. Kenevir yağı,antienflamatuardır. Ankara ayazında çok iyi gelecek bence. 

Bisabolol yağını bilmiyordum. Seviyorum bilmediğim yağları görmeyi. Papatya yağının etken maddesidir,antienflamatuar etkisi olan,cildi dış etkenlerden karşı koruyan bir yağ. 

Şimdi diğer içeriklere bakalım. Butyrospermum Parkii Butter: cildi nemlendirerek pürüzsüzleştiren bir yağdır. Lekeler üzerinde etkili olan,A,E,F,D vitaminleri açısından etkilidir.

Macademia yağı: Bu yağı size anlatmıştım. Hücreleri yenileyen,cildin nem dengesini sağlayan,saçlara çok detaylıca bakım yapan bir yağdır. Görünce sevindim. Fındık yağı da diyebiliriz.

Crambe yağı: Yine bilmediğim bir yağdı, kuru ciltlere faydalı,harika nemlendiren,antiaging özelliği olan bir yağdır. Adacayı ekstraktı, cildi koruyan,besleyen bir bitki. Adaçayı ile ilgili yine size bilgi vermiştim. 

Yeşilçay yapraklarından mumsu yapı: Antioksidan olan yeşilçay cilt kusurlarını azaltan bir bitkidir. Bu bitkiyi içeren daha sonra bir serumdan bahsedeceğim. 

Jojoba yağı, cilde nem desteği sağlarken, antibakteriyel özelliğe sahiptir.

Gül yağı, nem desteği sağlayan, benim çok sevdiğim bir yağdır. Hatta size gül yağı ile ilgili post hazırlayacağım... Söz... Keza balm içinde çok sevdiğim limon yağı da mevcut. Limon yağı cilde parlaklık verirken küçük enfeksiyonlara da iyi gelir. 

Bitkisel tüm içeriklerden bahsettim. Bununla beraber diğer asitler de kötü olmayan içerikler.  




Balm çok güzel bir balm. Farmasi ve Newwell mat rujlar, gerçekten oldukça mat rujlardır. Uygulamadan önce dudaklarınızın nemlendirilmesi için, dudak çizgilerine dolmaması için ve kuru yapısı kötü görünmemesi için takviye almanız gerekir. 

Hemp balmı sürüyorum, daha sonra 1 dakika bekliyorum, dudaklarımı nemlendiriyorum ve daha sonrasında rujumu uyguluyorum. Bingo! Bu kadar cuk oturan bir ürün azdır. Ürünü uyguladığınızdan sonra yapış yapış hissi olmadan,mat rujunuza zemin hazırlıyor. Ben çok sevdim. Rujunuzun ne kadar dayandığını düşünürsek, balm ile çok daha dayanıklı olacaktır. 

Az miktar işinize yarıyor. Gün içinde de tazelediğinizde asla zarar vermiyor, istedğiniz gibi,istediğiniz kadar uyguluyorsunuz.Ambalaj çok güzel, az miktar almanızı sağlayabiliyor.  Farmasi ruj ekibimi ben çok severim. Ama dudaklarım hem koyudur hem de çok çabuk çizgilerime dolar, özellikle o ekibe çok iyi geliyor. Bununla beraber dudaklarımda herhangi bir deformasyon yaşamıyorum. Ne çatlaklık ne de kuruma. İçeriğinin güzelliğiyle birlikte çok faydalı oldu dudaklarıma...

Siz nasıl buldunuz bu balmı?

Almayı düşünür müsünüz?

Tüm detayları Larcencielblog'dan öğrenebilirsiniz, çok yardımcı olur tatlısı :=)

Sevgiler

Kübra



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder