Perşembe, Nisan 29, 2021

NewWell Eyebrow Stabilizer


Herkese yeniden selam!

Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Yaza doğru gittiğimizde bahar iyiden iyiye bizi esir aldı :) Çiçekler, güzel misss gibi kokular bizlerle. Doğala yakın makyajlar yapıyoruz,bir de iki senedir aksesuarımız maskeler olunca ağır makyaj yapmak istemiyoruz. Bugünlerde makyaja katılan çok popüler bir ürün var. Kaş sabitleyiciler... Kaşlarında doğal görüntüler isteyenlerin tercih ettiği ürünler. Haydi bakalım başlayalım... Karşınızda NewWell Eyebrow Stabilizer (yani kaş sabitleyici)...


Bir çember içinde ürün mevcut ve yanında bir de uygulama için fırçaya sahip. Şimdiden söyleyeyim, çok azı size yetiyor bu yüzden az dokundurun yeter. Göz makyajınızı yapın daha sonrasında üründen az miktar fırçayla alın, kaşlarınızı aşağıdan yukarıya doğru fırçayla uzatın. İstediğiniz şekli verin hemen uyguladıktan sonra. 

Instagramda uygulama videosu çekmiştim.  Ben de çok sevdim,çünkü farklı ve doğal durdu. Sonrasında hiç bir şey uygulamıyorsunuz, akan bulaşan bir yapısı yok. Bir süre sonra sabitleniyor zaten. Özellikle son dönemde moda çekimlerinde çok görebilirsiniz. Pek çok marka da çıkarıyor. Newwell'in bu ürünü de bu konuda oldukça başarılı. Sevdim ben. Yazın hep kullanmayı düşünüyorum. Yazın kaş farları,kalemler, maskaralar akmaya başlıyor. Bu yüzden yaza da çok yakışacaktır bu ürün. 

Çok güzel bir ambalajı var. Şeffaf sarı renkli ürün,güzelce kitlenen kapak ve yanında verilen fırça. Fırça bir tık daha uzun olabilir miydi diye düşündüm. Siz ambalajı nasıl buldunuz? 





Durum bu...

Siz nasıl buldunuz?

Almak isterseniz tıktık! 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder