Pazar, Ekim 03, 2021

Farmasi Madame EDP


Herkese merhaba,neler yapıyorsunuz? Oldukça serin artık,gerçekten sonbaharı yaşıyoruz Ankara'da. Ama ben bu mevsimi de severim. Dışarı çıktığımızda mont,hırka ne varsa giyiyoruz. Sizlere yazacağım bu parfümü aslında ben dört mevsim kullanıyorum ama en çok sonbahara yakışıyor bence: Karşınızda Farmasi Madame EDP.

Farmasi'nin kendi sitesinde "kuvvetli bir süs gibi teninde taşıyan kadınların kokusu Madame"ibaresi bulunuyor. Gerçekten çok iddialı bir cümle. EDP,eu de parfume bu koku. Yani kalıcılığı ile iddialı. 

Madame'ı ben seviyorum, üst notalarında portakal çiçeği, turunçgiller, ahududu bulunuyor. Orta notalarında ylang ylang, misk ve yasemin yapraklarının birleşimi bir nota bulunuyor. Dip notalarında ise misk,amber ve paçuli yer alıyor.

Şişesi çok şık, biraz ağır bir şişe. Siyah,kahve,füme birleşimi geometrik şekilli bir şişeye sahip ve kapağı da metalik siyahlı çok şık. Ben şişesini çok seviyorum. 




Öncelikle içeriğindeki miskle esans kokular misali ağır bir koku gelebilir eğer bu tarz ürünleri sevmiyorsanız. Bence en çok akşam yemeklerine yakışıyor. Kalıcılığı hiç de fena değil. Ayrıca bazı arkadaşlarım düğünlerde de kullanıyor. Kışa da yakışıyor ayrıca. 

Temiz cilde sıkın,siyah bir bluz yanına şal veya siyah ince bir bluz üstüne hırka. Çok yakışıyor siyah rengine. Takım elbiselere, düz elbiselere,kahveli tonlara, kahve takım elbiselere, ince kadife ceketlere çok yakışıyor. Kışın bakalım paltolarda vs nasıl olacak?

Sizler de benim gibi kıyafete göre parfüm seçiyor musunuz? Ben çok seviyorum giyinime göre parfüm seçmeyi!

Siz bu kokuyu biliyor muydunuz?

Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler

Kübra 





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder