Perşembe, Şubat 24, 2022

Ozonlabs Bentonit Clay 2022



Herkese selam! Ben geldim! Nasılsınız? Ne var ne çok? Bu sefer iki senedir çok severek kullandığım volkanik maskeyi güncellemeye geldim. Karşınızda Ozonlabs Bentonit Clay 2022

Kaç tane bitirdim, kaç tane aldım sayısını bile unuttum o derece. 2019'dan bu yana neler neler yaptım.

Olup olabilecek en güzel maskelerden biri bu volkanik maske. Kullanmaya başlayan hiç vazgeçemiyor. Her türlü cilt tipine uyan maske, cilt lekeleriyle savaşarak cildi derinlemesine temizler. Kuru ciltlere dahi kullanıyoruz.

Bentonit bir birleşimdir. Volkanik tüf,kil ve lafların kimyasal ayrışmasıyla oluşan montromollint içeren yapıdır. Doğada bulunan yapıların birleşiminden oluşur. 

Bentonit,çok farklı bir volkanik maske ve çok farklı özellikle sahip. İlk önce 72 saatlik programdan bahsedelim. Bu programda cildi derinlemesine arındırmak, ciltte sürekli bir temizlik için sadece sabah akşam maske yaparak muhteşem ve temiz bir cilde sahip oluyorsunuz. Yer yer yapıyorum bunu. Bu 72 saatlik süre içinde ciltte başka bir işlem veya makyaj yapılmıyor. Başka ürün kullanmıyoruz. Bu süre  bir arınma süresidir. Bu 72 saatlik süreci ben ayda bir kere yapıyorum.

Bentonit maskeyi,bir spatula yardımıyla sürebilirsiniz. İnce bir fırça da olabilir. Ben parmaklarımla masaj yaparak sürüyorum. Asla fazla gelmiyor. Bir reaksiyon göstermiyor. Hafif kızarıyor cildim bu da volkanik maskenin ciltte çalıştığını gösteriyor. Cilt yağlı ise 20 dakika, normal ise 15 dakika ve kuru ise 10 dakika bekliyoruz. İlk his cilt sanki hafifliyor, yumuşacık oluyor.

Volkanik maskenin özelliklerine gelirsek eğer :

1- Bentonit clay,volkanik maske, derinlemesine temizleyen, ciltte sebum dengesi sağlayan bir maskedir.

2- Ciltte lekelenme varsa, zamanla lekelerin rengini açar, lekelerin gözle görülür şekilde azalmasını sağlar. Günlük rutine göre hareket edilmesini sağlar.

3- Volkanik maske ile cildi besleyen,koruyan, oksijen depolanmasını sağlayan spirulina maskesi yapılabilir. Keza çok sevdiğim moringa maskesi de yapılabilir. Her iki tozla da ilgili yazım mevcut okumanızı istiyorum.

4- Volkanik maske,oluşan güneş lekelerine de çok iyi gelmektedir.

5- Ciltte tutulma süresine bağlı kızarıklık görülebilir, bu da iyidir, maskenin ciltte gözle görülür şekilde çalıştığını gösterir. Hücreler çalışır,yenilenir.

6- Ölü ciltten kurtulmanızı sağlarken, cildi temizlediğinden yeni hücreler oluşur.

7- 72 saat uygulamasının aracısıdır. Cilde 72 saat boyunca hakim olan bir uygulama kahramanıdır. Bu uygulamada ciltte sadece maske yapıyoruz. 72 saat boyunca makyaj yapmıyoruz, extra ürün kullanmıyoruz. Ciltte oluşan tüm kalıntıları alıp götürüyor. Cilt temizleniyor. Ben bunu çok seviyorum zaman zaman uyguluyorum. Asla cildimi yormuyor. Cildim tertemiz olurken, en ufak kir, kalıntı kalmıyor. Cildiniz inanılmaz hafifliyor.Çok keyifli bir maske. Keza göz altı morluklarında, 03RSS uygulamasında, 21 günlük adımlarda da volkanik maskeyi kullanıyoruz. 

Ben kullanmaya devam edeceğim. 

Sizler de muhakkak deneyin.

Volkanik maske tek ve setler içinde mevcut.


2022'de ürünler hakkında güzel yazılara devam ediyoruz.


Sevgiler


Kübra



















 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder