Salı, Mart 15, 2022

Miss Giordani Parfumed Roll On Deodorant

 Herkese yeniden selamlar! . Bir sürü planlar yapıyoruz ama Rabbim hayırlısını biliyor bakalım neler olacak. Sizi çok ihmal ettim,neden yaptım billmiyorum ama blogum için çok çalışacağım bu ara söz olsun. İş güç,diğer kurs derken blogu unuttum,zaten okunma sayısı da çok az. Size bugün güzel bir ürün anlatmaya geldim, karşınızda Miss Giordani Parfumed Roll On Deodorant





Öncelikle Oriflame 'e üye olmak çok basit ve serüvenime başlayalı oldu 2 sene. Gerçekten bir senede çok şey öğrendim. Özellikle benim gibi kolonya sever bir insan için mükemmel seçenekleri mevcut! Rujların yapıları çok çok başarılı. Kaç tane bitirdim bilmiyorum. Renkleri çok geniş,rengarenk. Glosslardan,mat rujlara,mat rujlardan nemlendiren rujlara, ışıllardan mat ekibe neler neler var anlatamam. Vay arkadaş alırım anahtarını diyorsun ve bomba seçimler yapıyorsun. Bir de Oriflame Wellness Katalogu var ki gerçekten katalog içeriği olarak oldukça mantıklı. Wellness serisi pek çok sertifikaya sahip güzel bir seri. Shakeler ile sağlıklı beslenme yapabiliyor, Omega3 ile vücut sağlığını koruyabiliyor,diğer takviyelerle istediğiniz verimi alabiliyorsunuz. Bana çok uymuyor ama annem için çok önemli omega3. Beslenme takviyelerini deneyeceğim ama,çünkü çok güzel takviyeler var,öğün yerine geçen de .

Aslında roll on çok kullanmıyorum ama bu parfümün kokusunu gerçekten çok seviyordum ve bu ay denemek istedim. Temiz cilde kullanıyorum inanılmaz işime yaradı. Portakal çiçeğini seviyorsanız bu parfüm tam size göre. Roll onu inanılmaz başarılı ve birikim yapmıyor. Ürünün parfümü de çok güzeldi açıkçası. Gün içinde tazelediğim de oluyor,tek kullandığım da. Başka parfümlerin de denedim roll onlarını ve çok sevmiştim. Yapış yapış hissi de olabildiğince az. 


Yazın daha çok işime yarayacak,duş sonrası uygulayacağım. Ürün reaksiyon göstermedi ve bende pek de sıkıntı olmadı. Ambalaj ise yine on numara. Çok şık yazısı. 


Siz nasıl buldunuz?

Portakal kokusunu sever misiniz? 



Yorumlarınızı bekliyoprum.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder