Cumartesi, Aralık 24, 2022

Monoville Aspir Yağı


Herkese selamlar...

Neler yapıyosunuz? Ne var ne çok? Bir yılı daha deviriyoruz ve malesef bu yılda da çok yazı yazamadım. Zaten hiç de güzel yıl geçirmedik ne bileyim. Ama yepyeni bir yılda sizlere çok daha güzel yazılar yazmayı düşünüyorum. Son dönemde benim için önemli bir yağ anlatmaya geldim size. Monoville Aspir Yağı...

Aspir yağı ne mi? Aspir bitkisinin tohumundan elde edilen yağ, gıda ve ilaç sanayisinde kullanılan bir yağdır. Aspir yağının pek çok faydası vardır. Omega 3-6 bakımından oldukça zengindir,keza E vitamini bakımından çok önemlidir. Aspir yağının kan dolaşımında etkili olduğu ifade ediliyor. 

Aspir yağının üst solunum yolları problemlerine iyi geldiği pek çok kişi tarafından biliniyor. Yine saçlar ve saç kökleri için önemli olduğu biliniyor ve ben çok seviyorum saç köklerine masaj yaparak uygulamayı. Saçları güçlendirdiğini diyebilirim. Bununla beraber ben ne için kullandım? Cildime daha çok parlaklık versin, cildimi canlandırsın dedim ve tamam. Gerçekten cildimi çok daha canlı gösterdi. Yine aspir yağının regl ağrılarına iyi geldiği pek çok sitede yer alıyor. 

Aspir yağının kilo kontrolünde kullanıldığını diyebilirim. Şöyle diyim,pek çok youtuber aspir yağını diyetlerinde ekliyorlar. Metabolizmayı hızlandırdığı biliniyor ve sabah aç karnına bir kaşık alındığında gerçekten işe yaradığı deniliyor. Denedim mi, bu konu için denemedim :)

Ben Monoville markasınınkini seçtim,aldım ve şişesi gerçekten çok başarılı. Pek çok markanın aspir yağı mevcut.

Ben yeniden alacağım

10 üzerinden 10 veriyorum

Sevgiler

Kübra 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder