Pazar, Mart 26, 2023

Crackend Advanced Repair ayak kremi



Herkese selamlar!

Neler yapıyorsunuz? Ne var ne çok?  Bloguma dönmek beni mutlu ediyor açıkçası. Çünkü anlattıkça rahatlıyor insan. Size hazırladığım çok yazı vardı ve yavaş yavaş paylaşıyorum.Gündemimiz sürekli değişiyor ve gerçekten kendimize,zihnimize iş harici pek çok detay yerleştirmeliyiz,öğrenmeliyiz,daha çok bilgi kapmalıyız. Bununla beraber ben sürekli araştırma yapıyorum. Kalp kalp anlayacağınız :) Dönelim mevzuya : Günün konuğu Crackend Advanced Repair ayak kremi.

Crackend çatlak demek. Bu çatlakları onarak, ayak sağlığını koruyan,ayaklara bakım yapan bir krem. Ürün cidden iyi. Detaylara gelelim.

Biliyorsunuz ki son dönemde spor benim için çok önemli. Çok spor yapıyorum ve daha çok yapmak istiyorum. Sağlıklı,güçlü ayaklarınız olacak ki istediğiniz gibi hem yürüyün hem de spor yapın. Bir de su için,bunu ben hep eksik ediyorum. Ayak sağlığı çok önemli dostlar. Bel için, omurga için,omurilik için. Sahip çıkın ayaklarınıza. Başka türlü olmaz çünkü. 

Her sabah çorap giymeden önce ayaklarıma masaj yaparak uyguluyorum ve daha sonrasında aynı işlemi akşam da tekrarlıyorum. Ürün böylece rutinimde yer alıyor. 





Advanced en üst seviye demek. Repair ise tamir. Yani zararı tamir etme, bu da kuru çatlak topuklar, kurumuş ayaklar,kurumuş ayak yapısı demek. Bunun harici kutu üzerinde fast moisturizing yazıyor bu da hızlı nemlendirme demek. Açıkçası güçlü bir krem. Kutuyu açtığınızda karşınıza kavanoz ve kağıt çıkıyor. Ürün ayrıca nasır ve sertleşme önleyici bir ürün olduğu için o kadar güzel kavrıyor ki jelsi yapısı seveceksiniz. Kavanozdan çok alma ihtimaliniz var mı no yok yapısı jel yapısı olduğu için biliyorsunuz az miktar işinize yarıyor. 




Ürünün içeriği fena değil. Bitkisel yağlar da var vaselin de var. Yani petrol ürünü yapısı da var. İkisinin bir arada olması sanırım problem değil. Çünkü ürün başarılı.








Kağıtta ise ürünün her türlü detayı pek çok dille çevrilmiş olarak mevcut. Kutusu ve kavanozu cidden güzel. Bununla birlikte ben tırnaklar ve tırnak yatağı için de kullanıyorum. Bir de ponza taşı öncesi kullanıyorum ve 6-8 saat sonra uygulama yapıyorum. Cidden yine başarı sağlıyor.

Ürünü deneyin,ayak sağlığınız için.

10 üzerinden 8 veriyorum

Sevgiler


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder