Çarşamba, Mayıs 10, 2023

Oriflame The One Tremendous Maskara





Uzun süre sonra karşınızdayım. Blogu bırakmayan gerçekten üç beş kişiden biri olarak gurur duyuyorum ayrıca. Hiç de sıkıntı değil vazgeçmeyeceğim,yazı kalır çünkü söz uçar . Biliyorsunuz sizlere senelerdir Oriflame'i anlatıyorum, her ürünü detaylandırarak çekiyorum . Konuğumuza dönersek eğer,karşınızda Oriflame The One Tremendous Maskara...



Oriflame'i tanıyalı 3 yıl bitti. Yani çok önceleri de bilirdim de üç yıldır gerçek anlamda kullanıcısıyım. Çok seviyorum açıkçası. Kolonyaları,rujları ve duş jellerini çok yoğun şekilde kullandım ve uzun zamandır rimelleriyle,tender care ekibine taktım diyebilirim. Katalogda gezinirken ise bu maskaranın yeni tanıtımını gördüm ve aldım. Oriflame Katalogları her ay değişen ve kendini güncelleyen kataloglar. Hem eğlenceli görseller, hem de birbirinden değerli ürünleri bir araya getiren binbir renkte veya ambalajda yer alan enfes ürünler. Yalnız yakın zamanda muhakkak denemek istedğim bir sürü detay da mevcut, not aldım ileriki aylarda deneyeceğim sizlerle de paylaşacağım. 


 The One Tremendous Maskara, kedi gözü makyajının tanımlaması ile ortaya çıkan çok iyi bir maskara. Bu makyajda gözleri çekik tutmak çok önemli. Maskara da bu kadar güçlü ve gözleri belirgin yapmaya hedefli. Özellikle fırçası gerçekten çok başarılı. Öyle sert değil, gözünüze zarar verecek tarzda değil. İki kat uygulayın derim ben arkadaşlar, öyle denemek çok daha özel oluyor. Çok güzel şekilde kitlenebilen bir yapısı var ve bulaşma yapmıyor çantanızda. Kirpikleri çok güzel kavrıyor,harika bir şekilde gözlerinize anlam katıyor ve makyajınızı tamamlıyor. Ya tek kalem ile ya da far,kalem ve rimel ile makyajınızı kombinleyebilirsiniz. Bitince biraz daha anlatalım:) 



Oriflame'deki en güzel yönlerden biri kargo takip . Mesela,alışveriş yaptığınızda siparişiniz alındı şekilde kargo takip kodu geliyor ve sonrasında mail olarak detaylar düşüyor. Güzel bir sistemi var. Fiyat olarak da indirim olunca çok iyi hale geliyor. 


Ben kullanmaya devam edeceğim.

Muhakkak şans verin

Sevgiler





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder