Cumartesi, Mayıs 18, 2019

Ozonlava Bentonite Clay-Ovonlava Bentonit Maske- Bölüm 2 - Süreç



Herkese yeniden selamlar...

Sizlere daha önce Ozonlabs Bentonite Clay- Ozonlava Bentonit Maske- Bentonit Kil Maske'sinin ilk bölümünü yazmıştım. Okumak isterseniz buyrun  Ayrıca sevgili Başak'ın ilk yazısına da uğrayın... Başak ayrıca markanın günlük serumu Coco Days'i de yazdı 
:) 

Maske elime geçtiğinden bu yana 2 haftayı bitirdik,3. haftaya girdik. Önce 72 saatlik (bunun ne olduğunu da öğrenmek için buyrun ) Daha sonrasında iki gün uygulamadım ve normal rutinime döndüm. O haftada 1 kere daha uyguladım. Gecen hafta 2 kere uyguladım ve bu haftada dün sizlerle yeniden paylaştım. Yani normal rutinime döndüm. 




Benim mandallar yine işe yaradı :) Fotograflarımı, resimlerimi astığım gibi maskemi de sıkıştırdım :) Ama maskem bitiyorrr ühühühü,hemen alalım bitti mi:) 



Normal rutinde 20 dakika bekletiyorum cildimde. Karma cilde sahip olduğum için 20 dakika uygun benim için. Aslında maskeyi vucüt için de çok merak ediyorum. Ama galiba kıyamam :D 

Şimdi fotograflar ile deneyimleri yazayım :)


1- Öncelikle cildimde hiç bir şey yok. Gözlerimin altı biraz mor çok çalışmaktan. Biraz da gözlük etki ediyor. Özellikle size sorunlu olan yanağımı çektim. Daha önce beni yakından görenler de ve sevgili Başak da yanağımdaki sorunun azaldığını söyledi. Ona fotograflarımı attım. Yer yer çıkan ve geçen sivilcelerin, siyah noktaların yaptığı iz azaldı. Yeni siyah nokta yok. Gözeneklerim açık görüldüğü gibi.  Daha önce ize kafayı taktığım için o bölgeyi yakmıştım bir de :(  Ama iyileşiyor. Artık yavaş yavaş gidiyor iz,minimuma iniyor. Aylık döngü de bile akne ve siyah nokta dolan bölge bu sefer çok sorun çıkarmadan eski haline dönebildi. Yeni bir iz oluşmadı. Yeni bir sorun yok. Küçüldü o bölge. Ölü hücreler yok oldu gitti. Pütür pütür hali yok. 

2- Annem,ki her türlü kozmetiğe zor ısınır, yanağımdaki sorunlu bölgede kızarıklığın azaldığını söyledi. Oysaki kızarma oluyordu. Heleki maske veya peeling sonrası. Bu süreçte peeling yapmadım. 

3-  Burnuma gelelim: 


Yine gözlerimin yorgunluğu için sizden özür diliyorum. Ama bir efekt,bir kozmetik ürünü eklemeden soft çekmek istedim. Burnumdaki yüzeyde yer alan siyah noktaları güzelce temizledi ve dipte benim buhar banyosu yaptığım siyah noktalarım yüzeye çıktı :) Gerçekten maskeden mennunum. Bunun için sizlere bu kadar net çekim yapıyorum. Gözeneklerim boşaldı, tonik dahi kullanmadım daha iyi test etmek için. Umarım tez zamanda hepsinden kurtulurum. Burun kenarlarımda henüz çok etkisini göremedim. En zor siyah noktalarım ordakiler. Sizin de yok olduğunuzu tez zamanda göreyim,inşallah,amin ! 

4- Çeneme bakalım. Yine temiz bir çeneye sahibim ve sebum dengesi sağlandığı için yeni siyah noktalar oluşmadı. Ayrıca maske haricinde temizleme köpüğü de kullanıyorum ve cilt tertemiz. Yine benim hatalı tercihlerim, başak burcunun "takık" özelliği olduğundan çenemde de lekelenme var.  Bu yüzden biraz koyu ve bu lekelenme de düzelmeye başladı galiba :) Yeni siyah nokta gözlemlemiyorum, maske çenemi de yakmadı ve güzelce gözenekler açıldı. Artık uzun uzun buhar banyosu da yapmıyorum. 



5- Ürünü ince bir tabaka şeklinde sürüyorum ve kurumaya başladıktan itibaren beyazlaşmaya başlıyor. 20 dakika sonrasında da duruluyorum. Cildimi geren maskeler haricinde gerginlik yaşamıyorum. Bundan bir önceki yazımda da bahsetmiştim. Maske sonrası da cildiniz yumuşacık :) 



8 yıllık bloggerlık hayatımda bu kadar net fotograflarla ilk defa yazıyorum sanırım, ama sevdim bu süreci yazmayı. Instagramda da ürünü yine kullanırken paylaşacağım  :) 

Ben kullanmaya devam edeceğim :)

3. bölümde görüşmek üzere 

Sevgiler




Kübra 

Ürün fiyat 149.90 

İndirimli fiyatı 119.90

Instagram Kübra : mavigokyuzumavibulut

Instagram: Ozonlabs Turkiye 

Instagram Başak : Larcencielblog 




3 yorum:

  1. Canım benim, öncelikle her yazında link verdiğin için çok teşekkür ederim!! Maskenin sende bu derece işe yaramasına çooook çok sevindim! Tam senlik olduğunu düşünmüştüm, yanılmamışım! Yaşasın!!! Fotolar da süper olmuş fikir açısından. Ayrıca yanağındaki izin rengi gerçekten açıldı, n'olur daha fazla elleşme onunla :))) Çok öpüyorum seni, güle güle kullan!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok uğraşmıyorum kuzu :)kullanmaya devam, umarım hepsinden kurtulurum tez zamanda my baby :)))

      Sil
  2. Başak'ta da okumuştum çok merak ediyorum bu ürünü en kısa zamanda inceleyeceğim 🤗

    YanıtlaSil