Salı, Mayıs 28, 2019

Ozonlabs O3RSS Serum - Bölüm 1





Herkese yeniden merhaba :)

Hatırlarsınız Ozonlabs ile detaylı tanışmama sevgili Başak vesile olmuştu ve hatta onun yazısını da paylaştım sizlere, yeniden hatırlayalım :) Ben ise ilk ürün olarak maske satın almıştım ve size tam 3 bölüm halinde Ozonlava Bentonit Maske'nin detaylarını anlattım. En sonunda da bitenler yazısında yeniden yazacağım ve artık onun harici maske kullanmayı düşünmüyorum :) 


Daha sonrasında cilt temizliği için Balasu Hanım ile görüştüğümde bir de temizleme köpüğünü önermişti ve onu da sizlere yazmıştım.


Bu sefer konuğumuz bambaşka bir ürün : Ozonlabs O3RSS Serum 

Hiç bilmediğim bir ürün yazmakla gurur duyuyorum. Gerçekten böyle ürünler için iyi çalışıyorum.

Blogumu takip edenler biliyor ki cildim karma. Hatta "başak burcu takıklığı" ile sabah akşam elinde komedon ile gezen bir deliyim de diyebilirim. T bölgesinin yoğun yağlanması sonucu çıkan siyah noktalar haricinde,yıllardır stresten ve dış etkenlerden yanağımdaki sorunlu bölgeyle ise durmadan uğraşıyorum. O bölgeyi Balasu Hanım'a çektiğinde bu sefer önerdiği Ozonlabs'ın O3RR Serumu önerdi. Maskeyle ve temizleme köpüğü ile temizlediğim yanağımdaki leke bu serum ile açılmaya başladı.  Serumun detaylarını yazalım şimdi :)

Öncelikle ozonlaştırılmış zeytinyağı olan ürün cilt yenilemeye yöneliktir. Bu ürün detayını Glycozone adlı bir çözeltiden almaktadır. Bu serum paraben, SLES, alkol, parfüm içermemektedir. Avrupa Birliği'ne ait güvenlik dosyalarına uygun olarak üretilmektedir. 

Karma ciltli biri olarak eve gelip makyajımı çıkardıktan sonrasında temizleme köpüğünü uyguladım ve duruladım. Serumu tek pompa halinde özellikle yanağımdaki ize, çenemdeki koyuluğa ve burnumdaki deformasyona uygulluyorum



Kullanmadan önceki fotografa bakalım: Fotograf tarihi 16 Mayıs 2019... 




Farkındaysanız komedonla fazla uğraşmışım :) Yine dayanamadım. Duramadım, oysa maske temizledi de pek çoğunu:) Diplerde siyah nokta kalmıştı. Haline gelin. Eskisi kadar kötü olmadı belki ama kızarttım, az kanattım. Sonra 2-3 gün makyaj yapmadım tabiki... 








ve bu sabah çekimi.. 28 Mayıs 2019. Buyrun aradaki farkı, cildimin renginin düzelmesinin başladığı ve kızarıklığın minumuma inmesi... Ürüne kıyabilsem her yere uygulayacağım ama kıyamıyorum,yanağımdaki görüntünün iyileşmesi gerek ve rutinimin değişmesi lazım... 

Çenemde henüz çok detaylı bir görüntü yok, ama yanağımın o koyulaşması kayboldu. Daha geniş alan maske ve serum sayesinde küçülmeye başladı. Sanırım hücreler artk daha kuvvetli şekilde yenileniyor. Ürün içeriğinde Europea Olea, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Rosa Damascena var. Eruopea Olea zeytin yaprağı, pek çok toksinin atılmasını sağlayan,tedavi amaçlı, cildi yenileyen, yara iyileştirici özelliğe sahip. Hatta çayları filan var, bronşit ve sanırım faranjit tedavisinde yer alıyor. Shea Butter, cildi nemlendiren,kırışıkları azaltan bir doğal bir nemlendiricidir. Rosa damascena ise yağlık güldür. Gerçek gül suyu, gül yağı bu güllerin distilasyon yapılarak üretilmesinde yer alıyor. Cildi ferahlaştıran, antiseptik özelliği vardır. Yine pek çok hastalığı geçirmek için kullanılıyor. 








Losyonlar gibi bir yapısı var. Hafif açık sarıyı andırıyor. Oldukça yoğun. Ben kokusunu seviyorum ama babama çok ağır geldiğini yazabilirim. Cilt kolayca emiyor, kaşındırmıyor. Pompalı ambalaja sahip olduğu için kolayda istediğiniz miktarı alabiliyorsunuz. Üründen tek pompa alıyorum, 2 bölge için uygun,yetiyor. 

Akşamları temiz cilde kullanmaya devam edeceğim. Üzerinde hiç bir şey sürmüyorum. Buyrun tüm cilt tipleri için kullanma talimatı :) 






İlk bölüm son buluyor. 2. bölümde görüşmek üzere

Sevgiler

Kübra




2 yorum:

  1. Kübiş gerçekten çok iyi geldi bu ürünler sana! Ahmet'in de yanağında aynı seninki gibi bir lekelenme var. Sanırım ona da senin bu rutinin iyi gelecektir. Ben de bir ara Balasu Hanım'dan öneri alıp ona ürün seçeyim. Güle güle kullan kuzucum, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaaa...o nasıl oldu ki acaba? evet babykuş cok sukur duzelıyor...operrrrıııısss

      Sil