Perşembe, Ocak 30, 2020

Ozonlabs Glam Anti Aging Serum Nedir ? 1(29.12.2019)- Güncelleme Öncesi

Yeniden selam:)

Nasılsınız? Hatırlarsınız Ozonlabs markasıyla nasıl tanıştığımı sizlere aylar önce yazmıştım. Daha sonra markanın serumunu ve köpüğünü anlattım. Bugün ise yepyeni bir ürünü anlatacağım size. Karşınızda Glam Antiang Serum-Hint Kenevir Yağlı Serum...



Şimdi, karma ciltli biri olduğumu biliyorsunuz. Ozonlabs ile tanıştığımda özellikle yanağımda lekelenme ve çenemde sivilce,siyah nokta temizliğinden dolayı Ozonlava maskeyi almıştım. Daha sonrasında O3RSS serum ve Probiyotik Köpük ile tanıştım ve üçlü kullanmaya başladım. Balasu Hanım,O3RSS bitince Glam Antiang Serum-Hint Kenevir Yağlı Serum'u deneyin dedi. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Yaşımı da yazayım,2020 itibariyle 33 olacağım :) Glam cilt gençleştiren,kırışıklara iyi gelen ve yaşlanma karşıtı etki sunan bir serumdur. 




Gelelim detaylara, Glam Antiaging Serum kenevir tohumundan elde edilen soğuk sıkım yağ ile formülize yapılmış. Cildim eskisi kadar sorunlu değil. Eve geliyorum,makyajımı siliyorum sonrasında önce köpüğü uyguluyorum masaj yapa yapa, bol su ile duruluyorum. Daha sonrasında ise Glam'den 4-5 damla alıyorum ve önce yanağıma, göz kenarlarıma,daha sonrasında tüm yüzüme ve boynuma sürüyorum. Anneme 2-3 kere denedim. Bayıldı. Göz kenarlarım yumuşacık oldu dedi ,heleki ondaki nemsiz cilt ve problemleri had safhada :) 


Oldukça yoğun,kıvamlı bir serum,kokusunu da çok seviyorum. Ağır bir kokusu yok bence. Temiz cilde 4-5 damla yetiyor. Cilde masaj yapa yapa yediriyorum. Kolayca emiyor. Cildim yumuşacık oldu. Konuşurken çok mimik yapan biriyim ve Glam sanki alnımın ortasındaki çizgiyi azalttı :) Güldüğümde dudak kenarlarımda oluşan çizgiler azalıyor sanki. 







Glam Antiang Serum-Hint Kenevir Yağlı Serum   sonrasında nemlendirici kullanılabilen bir serumdur. Hatta size önerim Orion nemlendiriciyi serumdan sonra deneyin...Orion nemlendiriciyi de sizlere anlatmıştım


Glam Antiang Serum-Hint Kenevir Yağlı Serum'un  ilk postu bu şekilde...

Glam ile ilgili detay ve ön sipariş için Ozonlabs'ın siteye ulaşabilirsiniz...

Yorumlarınızı merak ediyorum...

Sevgiler

Kübra 









2 yorum:

  1. çok merak ettim bu serumu. Kullanmak isterim

    YanıtlaSil
  2. Ben de nemsiz cildime denemeyi isterim cidden; annende güzel etki verdiğine göre :) güle güle kullan Kübiş'im, çok sevgiler!

    YanıtlaSil