Cuma, Ocak 10, 2020

Lyn Skincare Sebum Control Cream



Herkese yeniden selamlar :)

Nasılsınız? Yeni yıl nasıl geldi sizlere? Ben yoğunum :) Çok yoğun. Ama sizlere enfes yazılar hazırladım. Haydi başlayalım:)

Hatırlarsınız sizlere Lyn'in iki ayrı ürününü yazmıştım

Bu sefer sizlere daha farklı bir ürününü anlatacağım...


Yağlı ciltlere yönelik sebum kontrol kremi,parlama önleyici krem ... 

Özellikle yağlı cilde sahipseniz bu yazım size :) 





Lyn hakkında (marka) sizlere ilk yazımda bilgi vermiştim.Muhakkak göz atın :) 



Ürünün içeriğini de sizlerle paylaşıyorum.Çok can yakıcı bir içeriği yok. Koruyucu silikonlar,jelimsi yapılar var. Çay ağacı yağı ve "defne ağacı suyu içeriyor. Çay ağacı yağı yağ dengesi sağlayan,ölü deriyi yok eden,enfenksiyon önleyici, cildi tedavi yapan bir yağ iken,defne gençleştiren,güzelleştiren,güzel koku veren, besleyen,tedavi eden,yaşlanma karşıtı, tazeleyen bir bitkidir. Ayrıca gliserin,salisilik asit de içeriyor. Salisilik asit akne ve siyah noktadan kurtulmak için kullanılıyor. Yağlı ciltlerde en büyük sıkıntı akne ve siyah nokta oluşumudur. Kontrol kremi temiz cilde uygulanır ve yağ dengesini sağlar. Yağlı ciltlerdeki aşırı parlamayı önler. 


Deneyimime gelirsek eğer : Çok yağlı bir cildim yok. Ama özellikle T bölgesinde parlama zirvede. Sıkıntı olabiliyor. Temiz bir yüze ve boyna masaj yaparak uyguluyoruz. Cildin emmesi bekleniyor. Özellikle burnumdaki fazla yağı alıyor ve kurutmadan güzelce bakım yapıyor. Benim gibi "burnuna takık" birine oldukça iyi geldiğini söyleyebilirim. Burnumda ve alnımda parlama azalıyor ve siyah nokta oluşumunu önlüyor. Çay ağacı yağı, akne oluşumunu bile önlüyor diyebilirim. Gözeneklerinizi de minumuma indiriyor.  Ben temiz cilde makyaj bazı gibi bile uyguluyorum. Çünkü yağlanmayı önlediğinden fondöten veya BB krem güzel adapte oluyor. Pudra ile bitiş sağlıyorsunuz. Akşam ise cildime rutinimi uyguluyorum,yine kontrol kremini sürüyorum. 



Jelimsi bir yapısı var. Az miktar burnuma, ondan bir tık fazlası alnıma ve çeneme, en sonda da boynuma yetiyor. Kokusu güzel, çay ağacı yağı kokusu baskın,hissediyorsunuz :) Cildiniz kurumuyor. Yakma veya reaksiyon da yok :) 



Ürün tüp içinde ve pompası ile kullanıyorsunuz. Ambalajını çok seviyorum. İstediğiniz miktarda alıyorsunuz. Kutuyu açtığınızda plastik bir yapı çıkıyor. Tüpün kendine ait de koruma kapağı var. Kullandıktan sonra kapağı kapatıyorsunuz ve güzelce tüpü koruyor. Açtıktan sonra 12 ay içinde kullanma süresi mevcut. Paraben ve türevleri yok. Ve bayrakları asın " Made In Turkey". Bartın'da harika bir tesiste üretimi yapılıyor :) 

10 üzerinden 8.5  veriyorum.

Siz böyle ürünleri daha önce kullandınız mı? 

Bu ürünü nasıl buldunuz?

Yorumlarınızı eksik etmeyin

Kübra 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder