Perşembe, Mayıs 28, 2020

Ozonlabs Sepia Aydınlatıcı Cilt Tonik 2.bölüm





Ozonlabs Sepia Aydınlatıcı Cilt Tonik 2.bölümüyle burdayız...

İlk bölümde özet geçmiştik ve çivit otunu inceledikçe ne çok faydası varmış diyorum. Hakikaten markaya bravo böyle bir otun detaylı faydalarını gösterdi bize. 

Çivit otunu mesela saç kınasının içine koyuyormuşsun,daha sonra saçlara uyguluyormuşsun. Böylece saç dökülmesini engelliyormuşsun. Ayrıca antibakteriyel bir bitki olan çivit otu vücuttan toksinleri de attığından pek çok tarifte yer alıyor...

Cildimi temizledim probiyotik köpükle ve daha sonrasında yüzüme sıktım. Benim cildim karma ve sıktıktan 2-3 dakika sonrasında yüzüm kızarıyor! Bingo baby tonik ciltte çalıştı,yani hücrelere ulaştı. Var olabilecek negatifliği attı gitti. Önceleri korkuyordum bu kırmılıktan ama korkmamam gerektiğini öğrendim. 

Cildimin PH seviyesini düzenleyen bir ot bu çivit otu,cildin duru,yağ dengesi sağlanmış, parlak görünmesini sağlayan bir ot. Bunu da artı ifade ile yazalım. 

Ay dönümünde veya stres zamanlarında mini mini sivilceler, yer yer kabarmalar yaşıyorum. Tabiki canım sıkılıyor ama anlık kurtarış bile yapıyor sanki tonik. Yüzümü temizleyip sıktıktan sonra o miniler sönüp gidiyor, köpükle temizledikten sonrasında tonikle birlikte günlük rutin oluşturabiliyorum...

 Çivit otu içerikli tonikler cildi gençleştirmeye,aydınlık görüntü vermeye,dengeli tutarak vitaminlerle cildi beslemeye yönelik. Kullanmaya başladığımdan beri cildim sanki daha canlı.


Benim için olup olabilecek en iyi tonik. Bittikçe alacağım...

Bence bir şans verin. Çivit otu gibi bir varlığı bizle buluşturan Ozonlabs'a da ayrıca teşekkürler. 



Bir de üçüncü postta bittikten sonra yazalım... 

10 üzerinden 10 veriyorum






Sevgiler

Kübra 





ürün ücreti tarafımca ödenmiştir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder