Çarşamba, Ağustos 19, 2020

Ozonlabs Sepia Cilt Tonik 3.Post

Yeniden selamlar... Ozonlabs Sepia Cilt Tonik 3.Post ile karşınızdayım. Ürünü kullanmaya başlayalı tam 4 ay oldu... Benim için gelmiş geçmiş en iyi kozmetik ürünüdür :) Evet o kadar iddalıyım... Çivit otunu bizle tanıştıran Balasu Hanım ve ekibine de kocaman sevgiler... Bu arada "çivit otlu" bir diğer ürün Sepia serumu ilk post ile sizlere yazmıştım...



Toniğe dönersek eğer, öncelikle ilk postumu okumanızı rica ediyorum. Balasu Hanım ürünün haberini verdiğinde çok merak etmiştim. "Çivit otu"nu bilen azdır. Çivit otunu rahmetli babaannem anlatırdı,bir iki kere kullanmıştık. 

Çivit otunu yeniden anımsayalım. Zeytin yapraklarına benzeyen,biber çekirdekleri boyutunda meyvesi olan çivit otu, oldukça faydalıdır. Vücuttaki faydalarından bir kaçını sıralayalım. Şöyleki kanser önleyici olarak tüketilen brokoliden çok daha fazla kanser önleyici güce sahiptir. Çivit otu,oldukça güçlü bir antioksidan ve antibakteriyeldir. Vucuttan zararlı maddelerin atılmasına yardımcı olur. Gribi ve diğer soğuk algınlığı problemlerine karşı bağışıklık sistemini korur,güçlendirir. Beyin sağlığını korur. Saç ve cilt bakımına bakalım bir de. Saç kınasının içine çivit otu ekleyerek,hem boya niyetine kullanıyoruz,hem de saçları besleyerek, saç dökülmesini önlüyoruz. Cilt bakımında ise cildi canlandıran,cilt lekelerine karşı çivit otu kullanıyoruz. 



Sepia tonik ile birlikte cilt bakımına yönelik deneyimlerime bakalım. Ürünü sabah cildimizi probiyotik köpükle temizledikten sonra cildimize sıkıyoruz. Ürünün aktifleri anında ciltte çalışmaya başlıyor. Yüzünüzde biraz kızarıklık yaşanabiliyor ve bir müddet sonra geçiyor. Aylardır artık alıştığım için sabah rutinimde asla eksik etmiyorum. Cildim sanki canlanıyor. İlk kullanmaya başladığımda kokusu biraz irrite ediyordu, şimdilerde ise severek sıkıyorum. Annem gece boyu çalışsam da cildime bu toniğin çok iyi geldiğini ve canlı göründüğünü söylüyor. Tonik Ph dengesi sağlayan bir tonik. PH dengesi sağlandığından cilt daha az yağlanıyor,daha pürüzsüz ve canlı görünüyor. Annem de ise cildi sanki aydınlanıyor. Her yaşta kullanabiliyoruz yani :) 

En can alıcı noktaya geliyorum :) Bu tonik benim için "minik aknesavar" Ay dönümü, bazen yaşadığım stresler küçük sivilcelere sebep oluyor. Karma ciltler zordur. Özellikle alnımda ve çenemde yazdığım oluşumlardan dolayı mini sivilceler görebiliyorum. Gördüğüm dakika tonikten bir kere üzerlerine sıkıyorum. Ertesi gün sivilceler neredeyse yok olacak hale gelebiliyor. Bir iki gün sonra ise tamamen yok oluyor. Ciddi bir kurtarıcı diyebilirim. Cildimdeki yağ birikintileri ortadan kalkıyor, hücreler yenilendiğinden sivilceler yok oluyor. Bununla beraber gözenekleri sıkılaştırmada üstüne yok, kullanmaya başladığımdan beri,maske misali,gözeneklerimi küçülttü,siyah nokta oluşumu azaldı... 

Gün içinde, özellikle yazın sıcağında, sürekli terleme ve çevresel etmenlerin yarattığı kirlilikle sanki cildim ağırlaşıyor. Eskisi gibi ten makyajı yapmıyorum. Yaptığım günlerde toniği akşam uyguluyorum. Gündüz kullandığım,makyajı az yaptığım günlerde tonik,bir iki fıs ile cildimi sanki temizliyor. Burnumdaki,çenemdeki parlamayı görmüyorum. Toniğin içeriğinde cildi ekstra kurutacak bir madde yok. Böylece cildimi kurutmuyor, yakmıyor. 

Şimdilik bu kadar... Sepia tonik Ozonlabs bünyesinde yer alıyor...

Bir şans verin

Sevgiler

Kübra




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder