Cuma, Ekim 16, 2020

Capicade Göz Çevresi Bakım Kremi

 Herkese selam!

Bugunkü konuğumuz Capicade Göz Çevresi Bakım Kremi. Sonunda sizle paylaşıyorum :) 

Capicade dermokozmetik dediğimiz markalardan birisi. Size daha öncesinde çay ağacı yağı vucüt şampuanını ve ceramidli nemlendiricisini anlatmıştım hatırlarsınız. Markanın skalası çok geniş, bu yüzden daha anlatmak istediğim çok ürünü var. 

Gözlük kullanıyorsanız,sürekli makyaj yapıyorsanız,ekrana çok bakıyorsanız,işiniz yorucu ise, uykusuz kalıyorsanız kesinlikle bir göz kremine ihtiyacınız var! Göz çevresini canlı tutan,nemlendiren,kırışıklıkları önlemek için kullandığımız göz çevresi kremlerinden sizin denedikleriniz var mı? Bu ürünü biliyor musunuz? Rutininizde göz çevresi kremleri yer alıyor mu? Sizin rutininizi de bir ara konuşalım bence. Öncelikle bu tarz ürünleri temiz cildimize uyguluyoruz. Yani makyajınızı silin,cildinizi temizleyin ve göz çevrelerinizi bu ürünlere hazırlayın. Belirli içeriklere sahip bu ürünler göz çevresindeki hücreleri yenilerken,anti aging özelliği de görüyor. Yorgunluğu alırken,gözlerinde morluk sorunu yaşayanların minimum sorun yaşamaları için destek oluyor. Ürüne dönersek,önce içeriği yazalım :) 




Capicade Göz Çevresi Kremi içeriğinde, Hyaceramidyl,D pathenol,18 Esansiyel Aminoasit,proteinler, B grubu vitaminler,mineraller mevcuttur Hyaceramidyl, cildin düzelmesini ve kırışıklıkların olmaması için güçlü durmasını sağlayan bir komplekstir. D pathenol,cildi nemlendirerek,sağlıklı ve güzel görünmesine destek olur. B2 vitamini,antioksidandır,cildi dış etkilere karşı korur.B5 alyuvar üretimine destek olur,B7 cilt ve saç sağlığında yer alır. Ayrıca esansiyel aminoasitler cilt hücrelerine çok faydalıdır. Üründe ayrıca cildi yumuşatan kayısı çekirdeği yağı da vardır. Ürün lipozomal hyalüronik asit desteklidir. Diğer içerikleri de sizlerle paylaşıyorum,alkol yok,parfüm ise çok sonlarda yer alıyor. Bence oldukça iyi. 



Hyalüronik asit, vücutta yer alan, bağ dokusunda ve eklemlerde bulunan bir asittir. Hyaluronik su yönünden çok güçlüdür. Kendi ağırlığının 1000 katı kadar su taşıyabilmektedir. Eksikliğinde cilt elastikiyetliğini kaybederken, yaşlanmaya bağlı kırışmalar, sarkmalar meydana gelir. Pek çok serumda,göz kreminde hyalüronik desteği yer almaktadır. 




Şimdi uygulamaya gelelim:

Eve geliyorum ve makyajımı siliyorum. Daha sonrasında probiyotik köpük ile derinlemesine yüzümü temizliyorum. Göz çevresi kremi çok az miktarda alıyorum,tampon hareketlerle birlikte göz çevreme,gözlerime değdirmeden uyguluyorum. Açıkçası çok iyi nemlendirdiğini söyleyebilirim ilk kullanımında. Ben çok ekrana bakıyorum.Göz çevremin bazen çok kuruduğunu hissediyorum. Bunun için bana iyi geldi diyebilirim. Antiaging için denemeye devam etmem lazım ama bence yumuşak nemli göz çevresi için kırışıklık oluşumu minimum düzeyde olacaktır :=) Ürün ayrıca göz çevresi gerginliğini de alıyor.  Kaşındırma veya kızartma yapmıyor. Yağlı his bırakmıyor. Göz çevresinde beyaz buton dediğimiz yapılarda oluşmuyor. Ürünü kullandıktan sonrasında ,ise yanaklarıma,alnıma,çeneme yani yüzümün kalan kısmına serumumu sürüyorum ve rutinim tamam :)

Ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Güzelce nemlendirdiğini,yorgunluk belirtilerini azalttığını, cildime zarar vermediğini, göz çevresindeki morluklarımın azaldığını,kırışıklık için oluşumunun minimuma indiğini yazabilirim bence. Bununla beraber rutininizde de yer alabilir, diğer ürünler serumlar ile çakışmayacaktır.

Ambalajı ise çok iyi. Çok az miktar yettiği için uzun süre gideceğe benzer. Kıvamlı,yoğun bir yapısı var. Kapağı kolaylıkla kapanıyor, ürün zarar görmüyor. Mavi bantı üzerindeki açıklaması ve göz simgesi çok başarılı. 

Ürünü tamamen bitirince sizlerle yeniden paylaşacağım. 

Siz nasıl buldunuz? 

Capicade ürünlerini denediniz mi?

Sevgiler

Kübra 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder