Çarşamba, Nisan 14, 2021

Ozonlabs O3RSS Serum 2021-1


Herkese merhaba. En sevdiğim ürünlerin yazıları güncellemeye devam ediyorum bu sefer karşınızda Ozonlabs O3RSS Serum 2021-1 

O3RSS Serum ile tanışalı tam 2 sene oldu.  Rosa damascena, yani gül yağı, ozonlandırılmış zeytinyağı ve shea yağı ile buluşunca karşımıza O3RSS serum çıkıyor. Bu serum yaşlanma etkilerine karşı koruyan, cilde ışıltı veren, antioksidan bir serumdur. Gül yağına baktığımızda parlamayı önleyen, cildi güzelleştirmeye yarayan bir yağdır. Ciltte kolajen artırımını düzenler, cildi sıkılaştırır. Cilde nem vererek nem kaybını önler. Ozonlandırılmış zeytinyağı ise cildin sebum dengesini sağlayan, cildi nemlendirmeye amaçlı bir yağdır. Shea yağına geldiğimizde bu yağ içindeki vitaminlerle iyi bir antioksidan olmakla birlikte cildi nemlendirerek sebum dengesi sağlar. Cilt lekelerini azaltır, içindeki vitaminlerle antiaging görevi yapar.

O3RSS serum, temiz kozmetik olarak adlandırıldığından içeriğinde paraben,alkol,silikon,parfüm,sülfat içermez. O3RSS serum Avrupa Birliği güvenlik dosyalarına uygun olarak üretilmektedir.

Cildiniz kuru ise günlük temizliğinizi yaptığınızdan sonra günde 1-2 pompa ürün alıyoruz ve masaj yaparak uyguluyoruz.

Cildiniz yağlıysa,günlük temizliğinizi yaptıktan sonra sabah ve akşam olmak üzere 2 pompa alıyoruz ve masaj yaparak uyguluyoruz, daha sonrasında herhangi bir ürün kullanmıyoruz.

Cildiniz karma ise günlük temizlikten sonra 1-2 pompa alıp ürünü uyguluyoruz,sonrasında da herhangi bir ürün kullanmıyoruz.

O3RSS'i neden tercih ediyoruz peki ona gelelim :=)

1- O3RSS hamilelik zamanından ve güneşin zararlarından dolayı oluşan lekelerde kullanılır. Bunun için bir periyodik uygulama mevcuttur. 21 gün boyunca temiz cilde 1-1.5 pompa masaj yaparak uygulanır. O3RSS serumu cilt lekelerinde oldukça aktiftir. 

2- Ciltte su veya nem kaybı varsa, güneşlenme ya da solaryum sonrasında kuruluk hissi varsa ciltte yıpranma meydana geldiyse, havuz sonrası kimyasallar zarar verdiyse O3RSS serumu kullanabiliyoruz. 1-2 pompa yetiyor. Ben de cildimdeki nemsizlikten dolayı çenemdeki lekelenme için kullanmıştım.

3- Bilgisayarda çok vakit harcıyorsanız, çok makyaj yapıyorsanız, gözlerinizi çok kullanıyor ve yoruyosanız göz çevresinde pek çok kırışıklık görülebilir. Yine O3RSS serumu temiz cildimize, göz kenarlarına 1-1.5 pompa uyguluyoruz. Masaj yaparak göz çevremizi nemlendiriyoruz. Yine zamanla göz çevresinin daha canlı olduğu görülüyor.

4- Göz altı morluklarına geldiğimizde, makyajda kullanılan ürünler, bilgisayar kullananlar,uyku sorunu olanlar göz altı morlukları sorununu yaşayacaktır. O3RSS serum yine 21 günlük bir periyot ile uygulanır. Bu süreçte waterproof ürünler kullanılmaz,micelar su kullanılmaz. 

5- Yine genetik faktörler, ciltteki nem kaybı sonucu olacak alerjik durumlarda O3RSS serum kullanılabilir. Benim için yazın boynumdaki alerji için kurtarıcı diyebilirim. Temiz bir cilde bir kaç pompa yeterli diyebilirim.

6- Kolajen desteği için O3RSS serumu kullanabiliyoruz. Ciltteki nem kaybı,yaşa bağlı kolajen azalımı ve yanlış yapılan cilt durumları sonucunda azalan kolajen için destek olan bir serumdur. Yine temiz cilde günde 1-2 pompa yeterli.

7- Biraz farklı olacak bu sefer ben ev kazaları için de O3RSS serumu kullanıyorum. Cidden :) Elimi yaktım bundan bir kaç ay önce ve O3RSS serumu sürdüm. Acım azaldı ve elim su toplamadı. Ani vurma çarpmalarda da lokal uygulama yapıyorum yine. Çok da iyi geliyor morarma azalıyor. Daha kesiklerde denemedim :D Denicem 

8- Gelelim en güzel özelliklerinden birine, Roza'da aktif olarak O3RSS serumu kullanıyoruz. Genetik faktörler veya ciltte yapılan yanlış işlemlerden dolayı roza oluşumu yaşıyoruz. Cildimizi probiyotik köpükle temizledikten sonra her akşam 1-2 pompa uyguluyoruz. Düzenli kullanım gerekmektedir. 

9- Selülit ve çatlaklarda keza O3RSS serumu kullanıyoruz. Fırçalama sonrasında serumu uyguluyoruz. Ben en çok büyüme çağında oluşan çatlaklarım için kullandım. Çok da işime yaradı diyebilirim. 

Not olarak 21 günde denilen periyodik uygulama cildin,hücrelerinin 21 günde yenilendiğini ifade ediyoruz. Bu durumu unutmayalım. 21 gün sonucunda cildin yenilendiğini gözlemliyoruz. Bu süreçte kimyasal herhangi bir katkı maddesine cildimizi maruz bırakmıyoruz, düzenli ve sağlıklı beslenmeye de dikkat ediyoruz. Aslında hayatımız boyunca temiz kozmetik kullanmamız gerekiyor cildimizin canlı,dinç ve bir ömür boyu bize sadık kalması için.

Unutmadan sizlere Cocodays ve O3RSS farkını yazmıştım. Cocodays ozonlandırılmış hindistan cevizi yağı olarak biliniyor hatırlayalım...Amanın ben onu da çooook seviyorum.


1- Cocodays ozonlandırılmış hindistan cevizi yağıdır,nemlendirici formdur. O3RSS zeytinyağının ozonlanırılmış halidir, bu serum medikal form tarzındadır en az 21 gün,ciltteki soruna göre kullanılır. Bu süre artırılabilir. 

2- Cocodays'i gün içinde,uzun süre istenildiği kadar kullanılabilir,çevresel faktörlere göre cildi korur.

3- Cocodays kızarıklıklarda uygulanmaz. O3RSS serum kızarıklıklarda,roza hastalarında,cilt hasarlarında kullanılabilir. 

4- Cocodays lazer sonrası kullanılmaz. O3RSS lazer sonrasında kullanılabilir.

5- Kaşıntılarda, egzamalarda cocodays kullanılamazken, O3RSS serumu kullanabilirsiniz. 






Güncelleme için ilk postum bu şekilde...

Bakalım ilerleyen günlerde neler yazacağım...

Sevgiler

Kübra 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder