Cuma, Nisan 30, 2021

Ozonlabs Sepia Serum 2021-2

 Herkese selam. Baharın en güzel halinde sizlere yeni yazılar yazmaya devam ediyorum. Hava çok güzel, camdan dışarı bile bakarken mutlu oluyor insan. Bu süreçte daha çok yazmak istiyorum. Sevdiğim ürünleri güncellemeye,yeni postlar oluşturmaya devam edelim. Karşınızda Ozonlabs Sepia Serum 2021-2

Sepia serum, içerisinde indigofera extract ve helianthus annuus seed oil bulunan yağ bazlı bir serumdur. Ozonlabs bünyesinde hem serum hem de tonik sayesinde çivit otunu öğreniyoruz. Tonik,benim en sevdiğim üründür kozmetik dünyasında. Kıyas yapmam :) Blogda pek çok yazısı mevcut. İlk yazımı geçen sene mayıs ayında yazmıştım. 






Daha sonra ikinci postu peşine hazırlamıştım. Yeni ambalajıyla kasım ayında yazmıştım. Bir de öneri size, malum yoğun maske kullanıyoruz ve yüzümüzde sivilcelenme oluşuyor. Temiz cildinize evden çıkmadan önce yüzünüze sıkın. Daha sonra maskenizi takın ve minik sivilcelerden kurtulun. Yanımda taşıdığım tek ürün diyebilirim. Çivit oldu, cildi koruyan,sebum dengesi sağlayan bir bitkidir. 

Sepia seruma dönersek, cilde parlaklık veren, kırışıklıklara karşı koruyan,ciltteki çizgileri azaltan bir serumdur. Kuru ciltler, karma ciltler bu ürünü kullanabilir. Ben serüvene O3RSS serum ile başlamıştım,daha sonra Glam ile devam etmiştim( ki Glam başka bir dünyadır, asla eksik etmem yine) daha sonra Sepia 'yı deneyimledim. Sepia serumu masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Obsidian Roller'a sahibim onla uygulamayı çok seviyorum.

Sepia serum ile ilgili ilk yazımı Ağustos ayında yazmıştım. 


(İlk ambalaj bu şekildeydi) 


Sepia serum yağ bazlı bir serumdur. Makyaj bazı olarak da kullanabilirsiniz. Bingooo! Biliyorsunuz,blogumu okuyanlar biliyor ki ben Cocodays'i makyaj bazı olarak kullanıyorum. Sepia serum da iyi bir nemlendirici olarak makyaj bazı niyetine kullanılabilmekte. Makyajınızı yapmadan önce tek pompa alıyorsunuz ve tüm yüzünüze serumu sürüyorsunuz, oldukça ince bir serum olduğundan cilt tarafından kolayca emiliyor. Yapısında ayçiçek yağı da bulunan Sepia serum linoleik asit, oleik asit, palmitik asit,stearik asit içeren bir yağ. Hasarlı bölgeyi tamir eden,hücreleri yenileyen bir yağdır. İki yağ içeren Sepia serum makyaj öncesi cildi koruyarak nemli bir kalkan oluşturur. Hafif bir serum olduğu için de hücreler nefes alabilir, makyajın kalitesini artırarak,cildin nem kaybını önler. Çok ten makyajı yapmıyorum ama serumu sürdüm,daha sonra makyaj yaptım ve makyaj çok ağır gelmedi yüzüme. Ben karma ciltli biriyim, extradan bir leke veya sivilce de oluşmadı. Mat fondöten kullanıyorum, onunla birlikte çok güzel bir uyum sağladı diyebilirim. Cildim gün içinde kusmadı, çok yağlanma yaşamadım.Instagram üzerinden video da planlıyorum. Daha önce denemedim ama belki instagramda makyaj yapabilirim :) 

Siz serumu biliyor muydunuz?

Daha önceki yazılarımı okudunuz mu?




Almak isterseniz buyrun...

Sevgiler


Kübra



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder