Pazartesi, Eylül 06, 2021

"Yazın neler kullandım(1)"


Herkese merhaba! Neler yapıyorsunuz? Yazı bitirdik,döndüğümden beri bir sürü işim vardı, uğraştım,planladığım yazıları detaylandırmaya başladım. 3 ay Ege'deydim,güzel günümde oldu kötü günümde. Belki bir ara yazarım size. Kocaman bir valizle gittim vallahi,biraz sıkıntı oldu ama olsun :) Çoğunu da kullandım açıkçası ve şimdi yepyeni bir yazı serisi başlıyor. İlk konuğumuz hemen gelsin değil mi? "Yazın neler kullandım(1)"


1- Oriflame Joyce Rose: Bu Joyce serisi parfümleri gerçekten çok seviyorum. Kalıcılıkları çok yok ama,kokuların hepsi oldukça fresh. Ylang ylang yağı, vanilya ve bademin birleşimi sempatik bir parfüm. Yaza da çok uygundu. 


2- Oriflame Loved Up EDT: Oldukça eğlenceli,kırmızı erik ve karabiberin buluştuğu,tam clubberlara örnek bir koku. Ya da az sıkacaksınız ve rüzgarda yürüyeceksiniz. İnanılmaz güzel oluyor. Kalıcılığı eh işte denebilecek türden ama güzel bir birleşim.


3- Ultra Compact Aseton: Gerçekten çok başarılı bir aseton. En koyu pembe,kahverengi,bordo ve kırmızı ojeleri dahi çıkarıyor. Siyah ojede daha denemedim ve bu hafta içinde denemek istiyorum.


4- Oriflame Activelle Actiboost 48h Comfort Anti Perspirant Deodorant: Gerçekten ter konusunda hiç de fena değil bu roll on. Kokusu da oldukça iyi. Yalnız unutmadan içinde alüminyum mevcut. 


5- Farmasi Motto EDP: Çok popüler bir Farmasi kokusu bu parfüm. En çok satılan ürünlerden biri olan Motto, kan portakalı,mandalina,şeftali, yasemin,gardenya,tatlı bal ve dip notalarında paçuli,karamel,meyan balı mevcut olan bir parfüm. Kokusu fena değil, ben pek sevemedim. Kalıcılığı fena değil,EDP için çok daha farklı olabilir. Annem çok sevdi, çok kullandı açıkçası.


6- Joyce Jade EDT : Oriflame'in yine sevimli bir kokularından biri. Yazın çok işime yaradı, yeşil elma,yabani orkide ve sandal ağacının birleşimi meyve ve bitkileri buluşturan hoş bir birleşim bu koku.Temiz cilde iki kere sıkın yeterli. Kalıcılığı fena değil, temiz ciltte sıktığınızdan sonra tazelemek için 3-4 saat sonra tekrar sıkabilirsiniz.


İlk post bu şekilde...

Devamı yakın zamanda blogda olacak...

Sevgiler

Kübra 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder