Cuma, Şubat 19, 2016

Benefit They Are Real Mascara...



Herkese yeniden merhabalar...

Bugün sizlere herkesin överek anlattığı They Are Real'ı paylaşacağım... Brown rengini...



Şimdi...

Uzatma, dolgunlaştırma ve renklendirme bir rimelde beklediklerimiz... They Are Real  nasıl oluyor da hep zirvelerde yer buluyor kendine diye soruyor da insanlar... Hakediyor mu haketmiyor mu bakalım... Benim düşüncem olumlu...

 Gerçekten uzatıyor... Bu kesinlikle doğru...Ama 8 kat uygulama vaadetmesi nedir nasıldır bilemiyorum. Taş gibi olmaz mı kirpikler onu da bilmiyorum... Rimel süreceksem eğer,özendiğim bir gün için, önce kirpiklerime badem yağı sürüyorum daha sonrasında kirpik kıvırıcımı kullanıyorum ve en sonunda tek kat sürüp aynaya bakıyorum. Beğenmezsem bir kat daha geçiyorum. They Are Real'ı ben 2 kat uyguluyorum her seferinde...

Uzattığı ve tel tel ayırdığı doğru... Far uygulamasıyla bütünlük sağladığı doğru... Bunda hem fikirim.Akmadığına da hastayım! Abi rimel akması nedir göz kalemi mi bu?

Ama bence dolgunluk için değil bu rimel... Ben de dolgunluk sevmem... 


Flash ile çekimi de beceremeye çalıştım çok zor oldu dijital makineyle ama görüntü bu... Ben kahveyi daha çok sevdim bu arada... Özellikle Güneş ışığında 2 katta çok hoş bir görüntüye sahip!


Ve bu en sondaki fotoda gün ışığıyla görünen hali...

Ambalajı cezbedici...Metalik ambalajlara olan hayranlığımı biliyorsunuz...

Garnier'ın göz temizleyicisi çıkarıyor dostlar bu arada ama çok az birikim kalır ise muhakkak bir de badem yağı gezdirin, tekrar temizleyin tamamdır!

Fiyatı aya kadar çıkmasa çok da güzel olurdu ya neyse...

10 üzerinden 9 veriyorum...

Sevgiler

:)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder