Pazartesi, Ağustos 17, 2020

Ozonlabs Ürünleri Post 1








Herkese selam... Karşınızda Ozonlabs Ürünleri Post 1 ... Bu postta markada yer alan ürünlerin hepsini yazacağım...

Öncelikle marka ile Larcencielblog sayesinde tanışmış ve maskesini almıştım. Sizlerle o dönemde de yazmıştım hemen. Daha sonra serumlarını kullandım ve sizlerle teker teker paylaştım. İlerleyen zamanlarda şampuanları,marka içinde yer alan paketleri yazdım... Şimdi ürünleri teker teker anlatalım yeniden:

1- O3RSS Serum: Çeşitli problemlerin giderilmesinde destek olan bu serum ozonlandırılmış zeytinyağıdır.  O3RSS serum alkol,SLES,paraben,silikon,parfüm içermez. AB güvenlik dosyalarına uygun olarak yapılan ürünü geçen sene süreç olarak yazmıştım. Cldim gerçekten yorgundu,senelerce kullanılan ağır ürünler,pek çok defa yapılan işlemler,bilinmeden kullanılan renkli kozmetikler cildimi yormuş,susuz bırakmıştı. 

Ürün ilk olarak ciltteki lekeler üzerinde kullanılır. Ben özellikle çenemlerdeki senelerce sivilce izlerinden yanlış ürün kullanımı sonucu oluşan koyu renk için O3RSS serumu kullandım ve rengi açtı. Serum ciltteki nem ve su eksikliğini giderir,güneş sonrası oluşan kuruluğu yok eder. Cildimi canlandırdı. Kimyasallar sonucu yorgun olan cildimin nemini yerine getirdi,su eksikliğini düzeltti. Yeniden leke oluşumunu engelledi. 

Ayrıca göz altı morluklarında kullanıyoruz. Uykusuzluk,kullanılan eyelinerlar,maskaralar,kalemler,micelar sular göz altlarında morluklar meydana getirir. Yine temiz cilde masaj yaparak kullanıyoruz. Ayrıca ciltte kaşıntı varsa, alerjik bir durum varsa O3RSS serum kullanıyoruz. Ben de göz altı morluklarına kullandım. 

Kolojen kaybında yine O3RSS kullanabiliriz. Yetersiz beslenme,ciltte zamanla meydana gelen nem kaybı,kimyasal işlemler ciltte kolojen kaybına neden olur. Günde 1,1.5 pompa kullanabiliriz.

Aktif rozanız varsa yine O3RSS serum ile başlıyoruz. Genetik faktörlerle,yanlış müdahalelerle, yanlış kullanılan kimyasallarla roza oluşabilir. Rozalar zaman içinde aktif hale gelebilir, kaşıntı artabilir. Temiz cilde günde 1,1.5 pompa uygulanır.

Selülit ve çatlaklar için yine O3RSS serum kullanılabilir. Bölgeye masaj yapa yapa uyguluyorsunuz. Zaman içinde cilt yenileniyor ve selülitler azalabiliyor.

Bu serumu kullanırken 21 gün süresi önemli. 21 gün boyunca temiz cilde serumu uyguluyoruz. İlk kullandığımda ben de sadece yüzümü temizledim ve makyaj yapmadım. Başka bir ürün kullanmadım,cildimi rahat bıraktım.  21 gün boyunca hücrelerin yenilenmesi için makyaj yapılması önerilmiyor,başka işlem ve uygulama önerilmiyor. Cildin temiz olması gerekiyor. Güneş ışınları dikkat edilmeli...

O3RSS serum tek veya yine setler halinde yer alıyor... Set içindeki tüm ürünleri anlatacağım... 

2- Ozonlabs Probiyotik Köpük: İçeriğindeki aktiflerle birlikte her cilt tipine uygun bir temizleme köpüğüdür. Günlük temizleme için kullanılan yüz temizleme köpüğü cildi derinlemesine temizlerken,kiri,makyaj kalıntısını yok eder. Cildi yumuşatan,germeyen yüz köpüğünün içeriğinde ise amerikan armudu yani avokado,zeytinyağı,aynı sefa kadife çiçeği,yeşilçay,papatya,ginsing,ıhlamur mevcut. Ozonlabs bünyesinde tek ve setler içinde satılan bu köpüğü sizlere geçen sene anlatmıştım. Cildinizi yormadan temizleyen köpüğü makyaj temizleyici olarak da kullanabilirsiniz. Cildi aydınlatan,hücreleri yenileyen,nemlendiren bir köpük.Cildin fazla yağını söküp alan,gözeneklere kadar temizleyen bir köpük... Faydalı bakterilerle cildi asla yormuyor. Günlük bakımımın içinde yer alan köpük, her mevsim benimle. Bu köpüğü de yine her cilt tipinde kullanabiliyoruz. 

Köpük yine tek ve setlerin içinde mevcut... 




3- Cocodays Gündüz Serumu: Cocodays serumu, O3RSS ile karşılaştırmış ve size yazmıştım. Benim için en güzel ürünlerden biri bu serum. Ozonlandırılmış hindistan cevizi yağı olarak bilinen serum, cildin ışıltılı ve parlak görünmesini sağlar. Ben makyaj bazı olarak da kullanıyorum. Yazın da çok işime yaradı diyebilirim. Cilde parlaklık ve pürüzsüzlük sağlayan serum, ozonlandırılmış zeytinyağı,hindistan cevizi meyvesi yağı, shea yağı ve ısparta gülü içeriyor. Cildi nemlendiren,koruyan,makyaja hazırlayan bir ürün. Tek de alabileceğiniz serum ayrıca marka bünyesinde bir set içinde de yer alıyor. Negatif bir madde içermeyen Cocodays'in üzerine nemlendirici de kullanabilirsiniz. Deniz ve havuz sonrasında da kullanabileceğiniz ürün, gündüz istediğiniz zaman temiz cilde uygulanabilir. 


4- Geldik bu postun son elemanına, Glam: Glam bir CBD yağıdır. Antienflamatuardır, yangın,bağıran ciltlerde kullanılabilir. Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Antienflamatuar demek yangını baskılamak demek. Aktif olduğu dönemde kaşınmanın zirve olduğu dönemde kullanılabilir. Kaşıntıyı azaltır. Kuru ve karma ciltler ayrıca kullanabilir. Sivilceniz var ise kullanabilirsiniz. Cildi nemlendiren, yenileyen, koruyan,yağ dengesi sağlayan bir serumdur. Ben masaj yaparak da uyguluyorum,son dönemde Obsidian Roller ile de. Ürünü temiz cilde uygulayabilirsiniz. Anlatacağım maske sonrası da uygulayabilirsiniz. İçeriğindeki A ve E vitaminleri ile cildi yeniler, elastikiyetliği artırır ve ince çizgilerin oluşumunu azaltır, iyi bir antioksidandır. Bu serum benim favorim. Cildime o kadar iyi geldi ki, ne zaman yorgun olsam,yorgunluğumu aldı. Alnımdaki ince çizgiler artmadı. Cildimi besledi,korudu. İlerleyen günlerde yine karşınızda olacak... Bu serum da yine Ozonlabs bünyesinde hem tek, hem de set halinde yer alıyor. 


İlk post böyle :=) Instagramda da defalarca anlattığım bu ürünlerle ilgili yazılarımı da linklerle bağladım. Hepsini okumanızı isterim...

Çok teşekkür ederim

Sevgiler

Kübra

:)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder