Pazar, Ekim 25, 2020

Bir makyaj bazı olarak : Sepia Serum


Yeniden selam! Bu sefer başka bir konu ile karşınızdayım: Bir makyaj bazı olarak Sepia Serum...

Çivit otunu sizlere anlatmıştım. Sepia toniği sizlere bir kaç postta açıklamıştım. Hepsini okumanızı isterim. Çivit otu yıllar boyunca ihtihap ve ateşi azaltmak için kullanılan bir ot. Çivit otu içeren toniğimizi ciltte bir bölgeye eklediğimizde,ciltte lekelerin azaldığını görüyorum. Tonik ayrıca antibakteriyel sayesinde oluşan minik sivilceleri yok ediyor. PH dengesi sağlayıp,canlı görünüme kavuşmamızı sağlıyor. O kadar iyi bir ürün ki tonik gözenekleri azaltırken, sebum dengesi sağlıyor. 

Sepia toniği biraz hatırladık, Sepia seruma devam edelim. Sepia  serumu  sizlere ilk postta anlatmıştım. Cilt serumu ciltte belirli hedeflere karşılık veren,cilt yapısına uyum sağlarken nemlendiren, cildi koruyan,farklı yapılarda olan ürünlerdir. Serumlar uygun içeriklere sahiptir. Sepia serum da iki yağ birleşimi ciltte yağ dengesi sağlayan, ciltte pürüzsüzlük sağlayan,nemlendiren,su kaybını önlemek için bariyer olan bir serumdur.

Beni takip eden bilir. Cocodays'i makyaj bazı olarak kullanıyordum. Cocodays ile ilgili yazımı da okuyun. Bu sefer Sepia serumu baz olarak kullandım. 

Şöyleki önce yüzümü probiyotik köpük ile temizledim. Çünkü gün içinde çevresel etmenlerden yüzüm kirlendi. Probiyotik köpüğü sürdüm ve derinlemesine temizlik için yüz temizleme pediyle uyguladım. Yüzümü seruma hazırladım. Sepia serumu sürdüm ve masaj yaparak uyguladım. Cildime extradan bir nemlendirici sürmedim. Çünkü gerek yok. Serum cildim tarafından emildi ve bingo makyaja hazırım. Burda çok makyaj yapmıyorum detaylı olarak. Makyaj bazı dediğimiz ürün makyaj öncesi makyajın kalitesini artırmak için kullanılan bir üründür.Bu ürün gözenekleri azaltır,cildi nemlendirir. Ciltte sıkıntılı olan canlı görünüme yardımcı olur. Sepia serum cildimi korudu,nemlendirdi,pürüzsüz hale getirdi,yumuşacık oldu,gerginliği azaldı. İstediğim gibi makyaj yapabildim üstüne. Sepia serum zaten " artık ne kullanabilirim acaba" dediğimiz bir serum. Gerçekten nemlendirme konusunda, ciltteki gerginliği azaltma konusunda çok başarılı. Makyajda ağır ürünler kullanmıyorum. Hafif bir BB kullandığımda cildimin canlı olduğunu,serumun nemlendirmesini sevdim. Saatler sonrasında da asla zararı olmadı. 

Sizlere bir de video çektim. Umarım beğenirsiniz. 

Sepia serum için 2.bir post hazırlayacaktım. Onu da böyle çıkarmış oldum. Siz seruma bir şans verir misiniz? 

Siz nasıl buldunuz?

Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler


Kübra 
 


not:Video ve detaylar bana aittir. İzinsiz kullanılamaz. 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder