Pazar, Kasım 01, 2020

Therasilk Vücut Losyonu-1


Ve Therasilk Vücut Losyonu ile yolumuza devam edelim...

Therasilk ile nasıl tanıştığımı ve ipek proteinini sizlere detaylıca anlattım.Lütfen okumanızı istiyorum.  Bu seferki konuğumuz ise vücut losyonu. Çok severek kullanıyorum 



Önce içeriğindeki etkili yapılara bakalım:




Aloe Barbadensis Extract: Aloe vera. İltihabı yok eden,cildi parlatan,hücre üretimine destek olan bir bitkidir. Sahip olduğu jel mineral zengini. Aloe vera pek çok kozmetik ürününde yer alır. Acıyı alır,sivilceleri azaltır,lekelenmeyi azaltır. Antiaging özelliği vardır.

Olea europaea Fruit Oil: Sızma zeytinyağı. E vitamini içerir,egzama,isilik gibi problemleri azalır, cilt hastalıklarında kullanılır. Antiseptiktir. 

Hydrolized Silk: Hidrolize edilmiş ipek. Daha önce size anlatmıştım. Cildi canlandıran,tamir eden proteindir.

Calendula Officinals Flower Extract: Aynı sefa çiçeği,yaralar ve ciltteki iltihabı yok etmek için faydalıdır. Tahrişe çok iyi gelir.

Vitamin E: Antioksidandır. Güneşe karşı korur. Kuru ciltler için kullanılır.

Provitamin B5: Antioksidandır,güneşe karşı korur, doğal UVsi vardır, kuru ciltler için faydalıdır. Cildi sakinleştirir,yatıştırır, irrite oluşu yok eder. 

Losyon,bildiğiniz vucüt losyonlarından bir tık ötede. Çatlakları kontrol etmek için kullanabilirsiniz,yaraları iyileştirmeye çalışır. Protein desteği verdiğinden cildi yeniler. Ölü hücrelerden arındırılmasında kullanılır,normal dokuya dönüşü sağlar. Yaraların çarçabuk iyileşmesini sağlar. Kışın çok daha işe yarayacaktır. Düzenli kullanımda cilt düzgünleşir,onarır.

İçeriğindeki temel etkili maddeleri yazdım. Su ilk sırada yer alıyor ve parfüm çok altlarda.

Ben kullanmaya başladığımdan beri omuzumdaki kuruma azaldı diyebilirim. Çatlaklar için de kullanacağım açıkçası. Daha başlayamadım.  Çok fazla duş almaktan ayaklarım perişan haldeydi. Cildim kurumuştu. Onardı diyebilirim. Çok yürüdüğümde eklemlerime de sürüyorum...Gerginliğimi alıyor diyebilirim...





En sevdiğim özelliği ise istediğiniz miktarı alabiliyorsunuz pompalı olduğundan. 

İlk postum bu kadar...

İkinci postu da ürünü bitirdiğimde yazalım

Sevgiler..

:)

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder