Perşembe, Şubat 22, 2018

Garnier Saf& Temiz Siyah Nokta Karşıtı Kömür Peeling...




Herkese yeniden selamlar...


Nasılsınız?

Neler yapıyorsunuz? 




Karşınızda Saf& Temiz Siyah Nokta Karşıtı Kömür Peeling...



Oldukça popüler olan bir ürün bugünlerde. Garnier'ın 3in1'ine hayran olan biri olarak görür görmez aldım. Aldım da keşke 3in 1 den hiç vazgeçmeseydim. 

Tüm detaylarını madde madde yazalım !


1- Yağlı, siyah noktalı ve pürüzlü bir cilde sahipseniz , deneyin derim. Yağı arındırarak temizleyen iyi bir peeling. Bir fırça ile uygulayın bence . +1 

2- Parçacıkları hassas ciltlere asla uygun değil. Zira küçük parçacıklar olsa da oldukça güçlü. Cildinizi çizer, sonra bana kızarsınız :) 

3- Islak cilde 2 günde 1 uygulayın. Her gün uygulama cildinizi kupkuru yapar, uzak durun derim. Cildinizi temizlerken kurutmayın. Dengesini bozmayın, ben o hatayı çok yaptım. 



4- Göz çevresinden uzak tutun, inanılmaz yakıyor malesef.




5- Var olan siyah noktaları yok edemez, etmez. Onların temizlenerek, uygun ve olumlu bir tonik kullanmanız gerekir. Özellikle buhar banyosu gibi güçlü etkileri kullanın, siyah noktaları evde çok sıkmadan çıkarn. Veya ciddi bir yere giderek cildinizi temizletin. Temiz ciltte bile yer yer siyah nokta olur. Bu güzel temizliyor. Bakın bu doğru. 





6- Salisilik içermesi güzel. Ama çok daha kuvvetli olabilirdi. Geçici etkiye sahip bence. 3in1 çok daha başarılı bir peeling gibi kullanılınca.



7- O kokusu nedir öyle ey Garnier? Erkek losyonu misali ölüyoruz kullanırken. Traş köpükleri çok daha güzel. Olmaz yani. 3in1 gerçekten kokusuyla beni çok sevindirmişti. 



8- Malesef çok başarılı olmayan bir ambalaja sahip. Kapağı bozuldu bile. Keşke pompalı olsaydı. 



9- Moda kömür içeren ürünler. Etkisi güçlü çünkü kömürün. Hani ben alamadım bu üründe. 









10- Malesef topaklanma oluyor kapakta. Bu yüzden ciddi ciddi kullandıktan sonra temizleyin ürünü.

11- 3in1 ile devam edeceğim. Bence onu deneyin...


Ürüne 10 üzerinden 7 veriyorum...

Buraya kadar okuduysanız yorum bekliyorum


Sevgiler



2 yorum:

  1. Merak ettiğim bir urundu senden okumak iyi oldu:*

    YanıtlaSil
  2. Belki bu benim gibi kuru ciltlere daha iyi gelen bir versiyonu olabilir... aklımda olsun bak, tester boyunu bulursam bir deneyeyim :)

    YanıtlaSil