Cumartesi, Mart 28, 2020

Dieci 10 Mega Strong Hair Styling Spray-5 Perfect Hold





Selam...

Canımız sıkkın, dünya üzgün...Her şey bir an önce düzelsin...

Yine yeni bir spreyle karşınızdayım: Dieci 10 Mega Strong Hair Styling Spray-5 Perfect Hold 


Son dönemde Dieci ürünlerini keşfediyorum. Pek çok ürününü kullanıyorum,şu ana kadar mennun kalmadığım ürün olmadı. Tüm yazdıklarımı okuyun,çok sevinirim :) 





Son Cosmetica alışverişimi hatırlarsınız. Hepsini teker teker yaızyorum. Aldığım ürünlerden biri de bu spreydi. Yine saçlarımı yıkadıktan sonra fazla suyunu alıyorum sonra spreyi sıkıyorum tarıyorum ve şekil veriyorum. Yarım toplamayı seviyorum son dönemde ve bununla birlikte elektriklenme önemli. Sprey yok ediyor elektriklenmeyi,ayrıca yapış yapış his vermiyor. Ayrıca ıslak saça uygulayın,şekil verin ve bırakın. Çabucak kuruyor, saçlarınız istediğiniz gibi oluyor.  Saçlara volume katıyor,ürün kolayca dağılıyor..Şekil saatlerce bozulmadan kalıyor,sprey oldukça güçlü. İçinde provitamin B5 var saçlarınız kurumuyor,çatallanmıyor. Koparak dökülmüyor. Keratin de olduğundan saçlarınız zarar görmüyor. Kuru saça denemedim. Saçlarınızı duuruladığınızda yok oluyor,spreyin kalıntısı olmuyor. Dieci spreyler profesyonel kullanımlar için de uygun. Hedef aslında tamamen profesyonel kullanım. Kuaförler,saç tasarımcıları denemeli. ::) 







Ambalaj çok güzel. Bayıldım spreylerin ambalajlara...Bu sefer siyah üstüne gri ve metalik turuncu renk ile cezbedici. Ürün 75 ml ve ozon dostu... Dieci Türkiye menşeili bir marka. Az miktar kullandığımdan uzun süre gideceğe benziyor... Kapağı da sprey başlığı da güçlü. Benim gibi sakar birine ambalaj yapmak zordur :P Birikme yapmıyor, kullandıktan sonra kapağı kapatıyorum tamam...










Severek kullanmaya devam ediyorum...

10 üzerinden 10 veriyorum bu sefer 

Siz denediniz mi? Nasıl buldunuz yorumlarımı? 

Sevgiler

Kübra 






Dieci'nin denediğim diğer ürünlerine ulaşmak için buyrun ,buyrun, buyrun

3 yorum:

  1. bu ürün tam benlikmiş listeme yazdım hemen:))
    güle güle kullan tatlım
    sevgiler
    makyajlıkareler

    YanıtlaSil
  2. Ayy Yazın saçları örüp açıp üzerine spreyle sabitliyorum aklımda olacak mutlaka :)

    YanıtlaSil